1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2018 16:20

«Το μπιτς βόλεϊ ανεβαίνει και πάλι με ωραίες διοργανώσεις και φοβερούς προορισμούς»

Η Τατιάνα Μολδοβανίδη, η Ιφιγένεια Σαμπάτη, η Γιώτα Βλασερού και η Αναστασία Φωκιανού μίλησαν στην παρουσίαση του μπιτς βόλεϊ 2018. Ολα τα κορίτσια διαπίστωσαν πως το βόλεϊ βρίσκεται και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης με την ΕΟΠΕ να κάνει πολύ δουλειά στα αγωνιστικά τουρνουά αλλά και την επιλογή των συνδιοργανωτών που συνδυάζουν εκπληκτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα:

Τατιάνα Μολδοβανίδη: «Όλος ο κόσμος να δοκιμάσει το beach volley» 
«Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είμαστε ενθουσιασμένες με τους φετινούς προορισμούς, όλα τα μέρη είναι υπέροχα. Τι πιο όμορφο από το beach volley που συνδυάζει τον αθλητισμό, την υγεία και τις διακοπές. Είναι φανταστικό άθλημα και παροτρύνω όλο τον κόσμο να το δοκιμάσει γιατί είναι από τα πιο υπέροχα αθλήματα που υπάρχουν».
Ιφιγένεια Σαμπάτη: «Να προσφέρουμε όμορφο θέαμα»
«Μαζί με την Τατιάνα Μολδοβανίδη είμαστε νέο ζευγάρι στην άμμο και θέλουμε να πάρουμε μέρος σε όσο περισσότερα τουρνουά γίνεται. Όλοι οι αθλητές θέλουμε να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο που θα δει τους αγώνες και πάνω απ' όλα να το διασκεδάσουμε».
Γιώτα Βλασερού: «Υπάρχει ενθουσιασμός»
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες για τους φετινούς προορισμούς. Υπάρχει η υποστήριξη των Δήμων και της Περιφέρειας και η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο περιμένουμε να δούμε τους προορισμούς των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων. Κάθε αθλητής νιώθει ευγνώμων που πάμε σε διαφορετικά μέρη και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό». 
Αναστασία Φωκιανού: «Να το διασκεδάσει ο κόσμος»
«Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω στα Μάστερς. Οι τοποθεσίες είναι πολύ ωραίες και έχουν πολύ ενδιαφέρον. Μακάρι να μην υπάρχουν τραυματισμοί και ο κόσμος να το διασκεδάσει».

 

masters2018c.jpgmaroulis.jpgbv4.jpgmasters2018a.jpgkarabetsos.jpgparaskeuopoulos.jpgmasters2018.jpgbv3.jpgparaskeuopoulos2.jpgbvj.jpgpantzas.jpgbvj2.jpg

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.