1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2013 18:15

Στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας,  η συνέντευξη Τύπου με θέμα «Διοργάνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ - Πάτρα 2013».

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης θα διεξαχθεί στις 22, 23 και 24 Απριλίου στην Πάτρα. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα και στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ. Η τελετή έναρξης θα διεξαχθεί την Τρίτη (23/04, 10:00) και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί αγώνες. Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη (24/04) και στις 14:30 της ίδιας μέρας θα γίνουν οι απονομές και η τελετή λήξης.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε: «Μετά από 18 χρόνια έχουμε την τιμή και  χαρά να διοργανώνουμε τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες στην πόλη μας. 150 μαθητές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας. Διεκδικήσαμε με την συνεργασία των υπευθύνων Φυσικής Αγωγής, αυτούς τους αγώνες σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία.

Δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλον τον κόσμο αλλά και στην πόλη της Πάτρας, για την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος και την ενίσχυση των διαύλων της συνεργασίας και την υγιούς άμιλλας. Στην εποχή της σωρείας των προκλήσεων, των έντονων κοινωνικών και οικονομικών αλλαγών πιστεύουμε ότι η άρτια αυτή αθλητική διεξαγωγή θα προβάλλει την πόλη της Πάτρας.

Καλούμαστε, να παρευρεθούμε όλοι, σε αυτή την τόσο μεγάλη και σημαντική διοργάνωση, να στηρίξουμε και να εμψυχώσουμε τις προσπάθειες των μαθητών της χώρας μας αλλά και της Κύπρου».

Στη συνέντευξη συμμετείχαν: o Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας,  Γιώργος Παναγιωτόπουλος, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας,  Ευγενία Πιερρή και η υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Γεωργία Μητρογιάννη.

Περισσότερα από την κατηγορία: « H ... σαλάτα της ΕΣΑΠ Η γυναίκα του Μίλκοφ »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.