Εκτυπώστε τη σελίδα
09-05-2018 19:07

Anima Summerseries: Σέρβις την Κυριακή (13/5) στο 2ο τουρνουά

To 2o τουρνουά της σειράς ANIMA SUMMERSERIES του  Anima Beach Academy by Beligratis θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 13/5 στο Anima Club στην Ανάβυσσο. Υπενθυμίζουμε πως 6 μεγάλα δώρα περιμένουν τις 3 γυναίκες και τους 3 άνδρες που θα κατακτήσουν τις 3 πρώτες θέσεις της σειράς αντίστοιχα.

 Συγκεκριμένα:

-Η γυναίκα που θα κατακτήσει την 1η θέση θα απολαύσει ένα γεύμα για δύο άτομα στο DINNER IN THE SKY που βρίσκεται στο Γκάζι και σε ύψος 50μ, μία αξέχαστη εμπειρία με θέα την πόλη αξίας 250€.

-Ο άνδρας που θα κατακτήσει την 1η θέση θα κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις για τον Σεπτέμβριο σε αρχοντικό σπίτι στον Άγιο Ρωμανό της ΤΗΝΟΥ καθώς και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 2 άτομα, ένα έπαθλο αξίας 220€

-Ένα γυναικείο και ένα ανδρικό ρολόι U.SPOLO ASSN από τo TIMEONLINE.GR της εταιρίας ΜΠΕΛΣΗ Ο.Ε. θα αποκτήσουν αντίστοιχα η αθλήτρια και ο αθλητής με την 2η καλύτερη βαθμολογία, ένα δώρο αξίας 175€.

-Διήμερη διανυκτέρευση με πρωινό για 2 άτομα για τον Σεπτέμβριο στα πολύ όμορφα και παραδοσιακά δωμάτια του DORA’SSTUDIOS &  APARTMENTS στον Μέγα Γιαλό στην πανέμορφη Σύρο περιμένει την 3η θέση τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες, ένα δώρο αξίας 130€.

Επίσης, στο τελευταίο τουρνουά θα γίνει κλήρωση για όλους τους συμμετέχοντες της σειράς όπου μία τυχερή και ένας τυχερός θα κερδίσουν από μία 3μηνη συνδρομή στο απόλυτο crossfit box των νοτίων προαστίων στον Ελληνικό το SOUTH FACTORY αξίας 165€.

Και σε αυτό τουρνουά οι νικητές, αλλά και κάποιοι τυχεροί συμμετέχοντες κατόπιν κλήρωσης, θα κερδίσουν πολλά δώρα από τους χορηγούς μας την εταιρία χειροποίητων κοσμημάτων SHINY SOUL BYVICKY  MALAMAS, την εταιρία με συμπληρώματα διατροφής FITWAY, την εταιρεία αθλητικών ειδών SPOR_TECH, το κέντρο ενδυνάμωσης σώματος αποκλειστικά με παλμό FITNESSVIBE στην Καλλιθέα, την εταιρία χειροποίητων αξεσουάρ WORKSHOP OF WINGS, το café στη Γλυφάδα με φρέσκους χυμούς-smoothies-φαγητό  FRANKO, το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας PHYSIOHALL  στην Αθήνα και την εταιρία ένδυσης στην Ανάβυσσο STAMPA BY ANASTASIA.

Η σειρά αποτελείται από 6 τουρνουά για κατηγορίες γυναικών-ανδρών-μεικτού και οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα των ομίλων ή ταμπλό διπλού αποκλεισμού, στα 2 νικηφόρα σετ στους 15 πόντους και tie-breakστους 11.

Η βαθμολογία είναι ατομική και αθροιστική (από όλες τις κατηγορίες και τα τουρνουά). Υπενθυμίζουμε πως κάθε φορά που ένας συμμετέχοντας αγωνίζεται σε δύο κατηγορίες σε τουρνουά παίρνει bonus 10 βαθμούς επιπλέον. Για την αρχική κατάταξη του κάθε τουρνουά λαμβάνεται υπόψη η μέχρι τότε βαθμολογία των συμμετεχόντων.

Το 2ο τουρνουά λοιπόν αυτήν την Κυριακή 13/5 και οι ώρες των τεχνικών συσκέψεων είναι:

10:00 πμ γυναικών open

10:30 πμ ανδρών open

15:30 μμ μεικτό open free rules

Πολλά και πλούσια τα δώρα, πολλοί οι νικητές, θεαματικοί αγώνες και πολύ καλή παρέα με θετική ενέργεια και καλοκαιρινή διάθεση! Σας περιμένουμε!!

Κόστος συμμετοχής 10€ για μια κατηγορία και 15€ για δύο κατηγορίες..

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τλφ 6944385031 και 6974453287