1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-04-2018 00:07

Ξεκινούν τα Anima Summer Series

Το Anima Beach Academy by Beligratis υποδέχεται δυναμικά την καλοκαιρινή σεζόν με τη σειρά ANIMA SUMMER SERIES που θα πραγματοποιηθεί στο Anima Club στην Ανάβυσσο όπου 6 μεγάλα δώρα περιμένουν στο τέλος της τους 3 πρώτους άνδρες και τις 3 πρώτες γυναίκες.
Συγκεκριμένα:

-Η γυναίκα που θα κατακτήσει την 1η θέση θα απολαύσει ένα γεύμα για δύο άτομα στο DINNER IN THE SKY που βρίσκεται στο Γκάζι και σε ύψος 50μ, μία αξέχαστη εμπειρία με θέα την πόλη αξίας 250€.

-Ο άνδρας που θα κατακτήσει την 1η θέση θα κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις για τον Σεπτέμβριο σε αρχοντικό σπίτι στον Άγιο Ρωμανό της ΤΗΝΟΥ καθώς και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 2 άτομα, ένα έπαθλο αξίας 220€

-Ένα γυναικείο και ένα ανδρικό ρολόι U.S POLO ASSN από τo TIMEONLINE.GR της εταιρίας ΜΠΕΛΣΗ Ο.Ε. θα αποκτήσουν αντίστοιχα η αθλήτρια και ο αθλητής με την 2η καλύτερη βαθμολογία, ένα δώρο αξίας 175€.

-Διήμερη διανυκτέρευση με πρωινό για 2 άτομα για τον Σεπτέμβριο στα πολύ όμορφα και παραδοσιακά δωμάτια του DORA’SSTUDIOS & APARTMENTS στον Μέγα Γιαλό στην πανέμορφη Σύρο περιμένει την 3η θέση τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες, ένα δώρο αξίας 130€.

Τα δώρα δεν σταματάνε φυσικά εκεί. Σε κάθε τουρνουά οι νικητές αλλά και κάποιοι τυχεροί συμμετέχοντες κατόπιν κλήρωσης θα κερδίζουν πολλά δώρα από τους χορηγούς μας την εταιρία χειροποίητων κοσμημάτων SHINY SOUL BY VICKY MALAMAS, την εταιρία με συμπληρώματα διατροφής FITWAY, την εταιρία με προϊόντα διατροφής και όχι μόνο HERBALIFE, η εταιρεία αθλητικών ειδών SPOR_TECH, το κέντρο ενδυνάμωσης σώματος αποκλειστικά με παλμό FITNESSVIBE, η εταιρία χειροποίητων αξεσουάρ WORKSHOP OF WINGS, το café στην Άνω Γλυφάδα με φρέσκους χυμούς-smoothies-φαγητό FRANKO, το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας PHYSIOHALL στην Αθήνα και την εταιρία ένδυσης στην Ανάβυσσο STAMPA BY ANASTASIA.

Η σειρά αποτελείται από 6 τουρνουά για κατηγορίες γυναικών-ανδρών-μεικτού και οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα των ομίλων ή ταμπλό διπλού αποκλεισμού, στα 2 νικηφόρα σετ στους 15 πόντους και tie-break στους 11. Η βαθμολογία θα είναι ατομική και αθροιστική (από όλες τις κατηγορίες και τα τουρνουά). Κάθε φορά που ένας συμμετέχοντας θα αγωνίζεται σε δύο κατηγορίες σε τουρνουά θα παίρνει bonus 10 βαθμούς επιπλέον!!

Ξεκινάμε λοιπόν αυτήν την Κυριακή 29/4 και οι ώρες των τεχνικών συσκέψεων είναι:

10:00 πμ γυναικών open

10:30 πμ ανδρών open

15:30 μμ μεικτό open free rules

Πολλά και πλούσια τα δώρα, πολλοί οι νικητές, καλοκαιρινός ο καιρός, ευχάριστη διάθεση, καλή παρέα και δυνατά παιχνίδια… Σας περιμένουμε!!

Κόστος συμμετοχής 10€ για μια κατηγορία και 15€ για δύο κατηγορίες.. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τλφ 6944385031 και 6974453287

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.