1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-03-2018 18:54

Στην Αθήνα οι κυπριακές εθνικές ομάδες

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία των δυο κυπριακών ομάδων BeachVolleyΑνδρών – Γυναικών που θα συμμετάσχουν στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του Γκόλντεν Κόουστ της Αυστραλίας από τις 04 – 15 Απριλίου 2018.

Η ομάδα Ανδρών που αποτελείται από τους Γεώργιο Χρυσοστόμου – Δημήτρη Αποστόλου και η ομάδα Γυναικών αποτελούμενη από τις Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου βρίσκονται μαζί με τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς Βαγγέλη Κουτουλέα και Γιάννη Πετρούδη στην Αθήνα όπου κάνουν το τελικό στάδιο προετοιμασίας τους.


Οι τέσσερεις αθλητές από την περασμένη Τρίτη «λιώνουν» στο προπονητικό κέντρο BeachVolleyτου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας σε μια μίνι προετοιμασία που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018. Οι δυο ομάδες προπονούνται μαζί με διεθνείς Έλληνες/δες αθλητές και αθλήτριες καθώς και με ομάδες από τη Σλοβακία. Στην ουσία, οι δυο ομάδες συμμετέχουν σε προπονητικά κάμπινγκς.

Την ερχόμενη Κυριακή οι Γεώργιος Χρυσοστόμου – Δημήτρης Αποστόλου και Μαριότα Αγγελοπούλου - Μανωλίνα Κωνσταντίνου  θα  συμμετάσχουν  σε φιλικά προετοιμασίας στην Αθήνα.Με την επιστροφή των δυο ομάδων στην Κύπρο στις 22 Μαρτίου το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα συνεχιστεί στην Κύπρο με καθημερινές προπονήσεις μέχρι την Τρίτη 27 Μαρτίου που είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Αυστραλία. Εκεί θα καταρτιστεί νέο πρόγραμμα προετοιμασίας μέχρι την έναρξη των αγώνων ώστε οι ομάδες μας να εγκλιματιστούν στις κλιματολογικές και όχι μόνο συνθήκες στην Αυστραλία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.