1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2018 13:58

Δέσποινα Καμπούρη: «Ανυπομονώ να παίξω snow volley»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Έπαιξε στη σάλα, έπαιξε στην άμμο και τώρα ετοιμάζεται να παίξει και στο χιόνι. Η πρωην σελέμπριτι-δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη, γνωστή για την αγάπη της για το βόλεϊ, είναι έτοιμη να δοκιμάσει στα Καλάβρυτα, 24 και 25 Φεβρουαρίου, και το snow volley.

«Ανυπομονώ να παίξω βόλεϊ και στο χιόνι. Θα είναι κάτι διαφορετικό και θέλω να το δοκιμάσω. Έχω παίξει στη σάλα, έχω παίξει στην άμμο, και τώρα, στα Καλάβρυτα, περιμένω να ζήσω την εμπειρία να παίζεις βόλεϊ στο χιόνι» λέει στο www.volleyball.gr η διευθύντρια του www.queen.gr

«Περιμένω να νιώσω την αίσθηση να παίζεις σε τόσο διαφορετικές συνθήκες αλλά νομίζω ότι θα αρέσει τόσο σε εμένα όσο όμως και στο κόσμο που θα το παρακολουθεί…». 

Η πρώην ακραία στα σάλα γνωρίζει τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει. Κρύο, χιόνι, διαφορετικές συνθήκες και θερμοκρασίες. Έχοντας όμως περάσει με άριστα το …αγροτικό της στην άμμο, μετράει αντίστροφα προκειμένου να βρεθεί στα Καλάβρυτα. «Νομίζω ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολο, όσο είναι το Beach Volley. Τουλάχιστον έτσι θέλω να λέω τώρα που δεν το έχω δοκιμάσει.

Η άμμος σε κουράζει περισσότερο. Με την θερμοκρασία μπορεί να έχουμε ένα …θέμα αλλά νομίζω ότι όσα περνάνε τα λεπτά στον αγώνα θα ζεσταινόμαστε. Θέλω να το βλέπω …ρομαντικά, δεν θέλω να αγχωθώ από τώρα. Θέλω να το ζήσω και αν υπάρχουν δυσκολίες, θα τις αντιμετωπίσουμε» λέει με χαμόγελο η Δέσποινα.

 Στην ερώτηση μας αν τελικά «η τρέλα πάει στα βουνά», ήταν ξεκάθαρη. «Από ότι αντιλαμβάνεστε μάλλον …πάει. Μπράβο σε αυτούς που σκέφτηκαν την ιδέα να παίξουμε βόλεϊ στο χιόνι και μακάρι όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια».  

Η ενασχόλησή της με το άθλημα στο φιλέ ξεκινάει κάπου στα 11 χρόνια όταν πήρε τους πρώτους της πόντους στο Γαλάτσι. Μέχρι τα 20 της υποδεχόταν την μπάλα στη σάλα και μετά άρχισε να πατάει με σταθερότητα στην άμμο.

«Αν αγαπήσεις το βόλεϊ, κολλάς. Ειλικρινά λόγω οικογενείας δεν προλαβαίνω το χειμώνα να παίζω όσο θα ήθελα, αλλά το καλοκαίρι όταν βλέπω φιλέ στην παραλία είμαι η πρώτη που θα τρέξω να παίξω. Μακάρι και οι κόρες μου να ασχοληθούν με το βόλεϊ…» μας λέει και ανανεώνει το ραντεβού της με τους φίλους του αθλήματος στα Καλάβρυτα. 

Διαβάστηκε 1101 φορές Τελευταία τροποποίηση Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 18:47

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.