Εκτυπώστε τη σελίδα
12-04-2013 22:44

«Θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα στους εαυτούς μας» (video)

Σαντορίνη, Αποστολή: Αντώνης Αραβαντινός
Για το ματς απέναντι στον Φιλαθλητικό, τον αυριανό τελικό απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και την βράβευση του από τους συντοπίτες του μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου.

«Σήμερα ήταν δύσκολο για εμάς γιατί δεν ήταν εύκολο να είναι οι παίκτριες συγκεντρωμένες 100%. Παίξαμε όμως, όπως έπρεπε και κάναμε μια σοβαρή, επαγγελματική νίκη, σεβόμενοι τον αντίπαλο. Το μυαλό μας ήταν στο αυριανό ματς και χαιρόμαστε που αντίπαλός μας θα είναι ο Ολυμπιακός γιατί είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες» τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης».

«Μέσα μας θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα πρώτα στους ίδιους μας τους εαυτούς και επίσης πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε στη σειρά των τελικών. Μην μιλάμε μόνο για ψυχολογία, γιατί αν το βόλεϊ κρινόταν μόνο στην ψυχολογία δεν θα υπήρχαμε οι προπονητές και οι ομάδες θα είχαν ψυχολόγους. Πρέπει λοιπόν να ακολουθήσουμε ένα πλάνο σοβαρά και να κάνουμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε στους τελικούς για να μπορούμε να πούμε ότι μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αύριο είναι η μεγάλη μέρα...»

«Είναι πολύ συγκινητικό να έχεις ανθρώπους που σε στηρίζουν σε όλη σου την πορεία. Τους ευχαριστώ που μου θύμισαν τις ρίζες μου. Ήθελα κι εγώ μια τονωτική ένεση γιατι είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Θα τους ευχηθώ τα καλύτερα και ό,τι βοήθεια θέλουν από μένα θα την έχουν».
 

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ANONYMOUS Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 20:33 posted by ANONYMOUS

    συγχαρητηρια για την μεγαλη νικη
    αυριο παλι τα κεφαλια μεσα και εσυ για που πας αραγε;
    αποστολη εισαι μικρος ακομη για να ανοιξεις φτερα
    ευτυχως οι ηττες εχουν και τα καλα τους
    τελειωνουν τα παραμυθια