1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-01-2018 14:00

Μέχρι το 2020 στην Πουατιέ ο Κοκκινάκης

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μενέλαου Κοκκινάκη με την φανέλα της Πουατιέ, του εξασφάλισαν νέο διετές συμβόλαιο στη γαλλική ομάδα.


Μετά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο διεθνής ακραίος, δοκίμασε τις δυνάμεις του στο εξωτερικό και στην Πουατιέ. Εκεί δεν του πήρε πολύ χρόνο για να εξελιχθεί σε απαραίτητο παίκτη για την ομάδα, καθώς της έδωσε ενέργεια και πολύ καλή απόδοση στην άμυνα. Όλα αυτά του έδωσαν συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Η Πουατιέ βρίσκεται στην 4η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος και το σαββαροκύριακο επικράτησε με 3-1 της πρωτοπόρου Παρί.

Σχετικά άρθρα

  • Κοκκινάκης: «Να παρουσιαστούμε στη Γαλλία έτοιμοι και δυνατοί»
    Ο Μενέλαος Κοκκινάκης στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ανδρών δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά που συναντήθηκε και πάλι με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο νέος λίμπερο της «γαλανόλευκης» μίλησε για το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, σχολίασε τη νέα του θέση και αναφέρθηκε στους στόχους που έχει ο ίδιος, οι συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής
  • Φιλική νίκη επί της Λευκορωσίας και ντεμπούτο Κοκκινάκη, Κουμεντάκη, Φράγκου
    Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη, η εθνική ομάδα ανδρών επικράτησε με 3-0 σετ της Λευκορωσίας, με ανατροπή στο δεύτερο σετ από 20-23. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ το οποίο κατέκτησε η Λευκορωσία με 27-25. Πρεμιέρα για φέτος με την «γαλανόλευκη» φανέλα έκαναν ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης και ο Ανδρέας Φράγκος.
  • Επιστροφή Κοκκινάκη στην Εθνική
    O Μενέλαος Κοκκινάκης είναι το νέο πρόσωπο της Εθνικής Ανδρών, ο οποίος δέχτηκε την κλήση από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να ενσωματωθεί στην προετοιμασία στην Αλεξανδρούπολης.
  • Ευγενίδης και Κίμπλ πέρασαν τη γέφυρα για το ταμπλό στο Αντίρριο

    Ο Παναγιώτης Ευγενίδης και ο Νόα Κίμπλ έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στα προκριματικά του 4ου τουρνουά του Πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ Masters 2018 που γίνεται στο Αντίρριο και απέδειξαν πως δεν κατέκτησαν τυχαία το πρωτάθλημα beach volley league 2018.

  • Ο Μενέλαος Κοκκινάκης μαζί με τον Κώστα Κογκαλίδη προκρίθηκαν στο ταμπλό του Αντιρρίου
    Με θέα την γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης που ενώνει τη Στερεά Ελλάδα με την Πελοπόννησο και μετά από 27 μεγάλες μονομαχίες στα προκριματικά του 4ου τουρνουά του Πανελληνίου Σιρκουί μπιτς βόλεϊ που γίνεται στο Αντίρριο, ο Μενέλος Κοκκινάκης με συμπαίκτη τον Κώστα Κογκαλίδη κατάφεραν να πάρουν το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το κυρίως ταμπλό των 12 ομάδων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.