1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-01-2018 17:48

Τσιαρτσιάνη-Dieckmann συμφώνησαν με το Avant Garde

Δύο μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου μπιτς βόλει, η Μαρία Τσιαρτσιάνη και ο Γερμανός σύζυγος της και Ολυμπιονίκης Christoph Dieckmann θα συνεργαστούν με τον πολυχώρο του Avant Garde Sports Club που ανήκει στους Παναγιώτη Μούρτζιο και την παλιά διεθνή πασαδόρο και προπονήτρια του Ναυάρχου Βότση, Μαρία Δεληγιάννη.
Η γνωστοποίηση της συνεργασίας έγινε με επίσημη ανακοίνωση του Avant Garde, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στην Καρδία Θεσσαλονίκης και στόχος είναι το ζευγάρι με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει, να βοηθήσει απο τη μύηση ενός μικρού παιδιού στο άθλημα της άμμου, τη διασκέδαση και την ευεξία ενός ερασιτέχνη, έως και την κατάκτηση των στόχων ενός πρωταθλητή στο μπιτς βολεϊ

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη, είναι γνωστή πρωταθλήτρια, Ελλάδος, Ευρώπης και συμμετείχε σε δύο Ολυμπιάδες ενω ο σύζυγος της Christoph Dieckmann, ήταν επισης Ολυμπιονίκης , παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γερμανία και  ειναι υπεύθυνος του εθνικού σχεδιασμού beach volley της Ελβετίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.