1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-10-2017 13:32

Eνέργεια, ευεξία, χαλάρωση και... Beach Volley στο Anima

Ελάτε να συμμετέχετε σε κάτι πρωτόγνωρο στο χώρο του beachvolley! Ελάτε να συνδυάσουμε την ενέργεια, την ευεξία και την χαλάρωση!
Το Soma Therapy & Spa αποχαιρέτα την καλοκαιρινή σεζόν στον πολυχώρο του Anima Club με τουρνουά beachvolley για την κατηγορία του μικτού που θα διεξαχθεί στις 8 του Οκτώβρη σε συνεργασία με το Anima Beach Academy by Beligratis. Αφορμή το νέος τους Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών, σ’ ένα νεοκλασικό κτήριο σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Λαυρίου (στο Λιμάνι).

Φιλοσοφία τους η παροχή θεραπειών για την επίτευξη ισορροπίας και αναζωογόνησης σε σώμα και πνεύμα, απευθύνεται και ενθαρρύνει όλους όσους επιλέγουν την αποκατάσταση της υγείας τους με φυσικό και ανώδυνο τρόπο, επίσης και σε όσους αναζητούν ένα ολιστικό στήριγμα στην ήδη υπάρχουσα θεραπευτική τους αγωγή.

Το τουρνουά θα αφορά την κατηγορία μικτού και επίπεδα silver και golden. Θα διεξαχθεί με το σύστημα των ομίλων, δύο νικηφόρα σετ στους 15 πόντους και tie-break στους 11. Η τεχνική σύσκεψη για την κατηγορία silver είναι στις 10:00 πμ ενώ για την κατηγορίαgolden στις 15:00μμ.

Σας προσκαλούμε να χαρείτε μαζί μας το παιχνίδι και να απολαύστε στιγμές ευεξίας από τα έμπειρα χέρια των θεραπευτών του SomaTherapy & Spa καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά!

Κόστος συμμετοχής 10€ για μια κατηγορία και 15€ για δύο κατηγορίες.. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τλφ 6944385031 και 6974453287.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.