1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-08-2017 08:41

Κωστάκη, Καλαμαρίδου: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του Καράβι Club, τα Finals U22 μπαίνουν στην τελική ευθεία. Μία από τις ομάδες που συνεχίζουν, είναι οι Ιφιγένεια Κωστάκη και Μυρτώ Καλαμαρίδου.
Οι δύο αθλήτριες αγωνίζονται στους τελικούς παρότι δεν αγωνίζονται πολύ καιρό μαζί. Σήμερα το πρωί θα αγωνιστούν κόντρα στις Μαρία Αποστολάκη και Ηλιάννα Γιαννακοπούλου με τις νικήτριες να κάνουν ένα βήμα παραπάνω προς τα ημιτελικά.

Για τη Μυρτώ Καλαμαρίδου είναι επιτυχία η συμμετοχή της στους τελικούς αφού δεν παίζει καιρό μπιτς βόλεϊ. Καταλυτική όμως ήταν η γνωριμία της με τον πρωταθλητή Ελλάδος Δημήτρη Νιώπα. «Με το μπιτς βόλεϊ ασχολούμαι τους τελευταίους 4 μήνες, όταν και γνώρισα τον Δημήτρη Νιώπα που είναι προπονητής μου. Το επίπεδο εδώ είναι πολύ υψηλό, θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε κάτι καλό».

Από τη μεριά της η Ιφιγένεια Κωστάκη είναι σαφώς πιο έμπειρη, με κορυφαία της στιγμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου την περασμένη βδομάδα στο Κ17, ωστόσο είχε επίσης μια γνωριμία που την… εκτόξευσε. «Παίζω 5 χρόνια μπιτς βόλεϊ αλλά τον τελευταίο χρόνο έχω ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ηλία Ζωλασταθιάδη και χάρη σε αυτόν έφτασα εδώ. Μαζί με την Μυρτώ προπονούμαστε πολύ λίγο. Ήρθαμε για τις εμπειρίες και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το επίπεδο είναι υψηλό και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε ψηλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.