Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
05-08-2017 14:32

Οι αδερφοί Βλάσση, ο Ρουμελιώτης και η συμμετοχή στα Finals K22

Αθλητές με ταλέντο που αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον παίρνουν μέρος στα Finals K22 που διεξάγονται στο «Καράβι Club» του Σχοινιά. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και η θέληση διάκριση είναι φανερή στα μάτια των συμμετεχόντων.
Δύο από αυτούς είναι οι Παναγιώτης και Γιάννης Βλάσσης που πήγαν στο «Καράβι» για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Τα αδέρφια ξεκίνησαν με ήττα αλλά συνεχίζουν στο ταμπλό των ηττημένων. Άλλωστε είναι η πρώτη φορά που παίρνουν μέρος σε διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς. «Ξεκινήσαμε το μπιτς βόλεϊ τα τελευταία χρόνια. Παίζαμε κυρίως στη σάλα, στον Φοίβο Μελισσίων και τα τελευταία χρόνια στο Κολέγιο Αθηνών. Φέτος πήραμε μεταγραφή στην ΑΕΚ. Είναι πρώτη χρονιά που κατεβαίνουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το επίπεδο είναι υψηλό εδώ και είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας», δήλωσαν αρχικά στο volleyball.gr

Οι νεαροί αθλητές είχαν… συγγενική σχέση με το βόλεϊ από τη στιγμή που γεννήθηκαν. Από μικροί μπήκαν στο άθλημα. Βέβαια δεν έχεις άλλη επιλογή, όταν θείος σου είναι ο Μανώλης Ρουμελιώτης.  «Έχουμε επηρεαστεί από τον θείο μας τον Μανώλη Ρουμελιώτη. Από μικρούς μας έβαζε στα γήπεδα και αγαπήσαμε το άθλημα». 

Πλέον προπονούνται με τον Ρουμελιώτη και φαίνεται ότι  τους αρέσει το μπιτς βόλεϊ, τόσο που βάζουν και τους πρώτους στόχους. «Μας αρέσει το μπιτς βόλεϊ, βλέπουμε ότι σιγά σιγά υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στο άθλημα. Με πολλή δουλειά και προσπάθεια υπάρχει ο στόχος να παίξουμε και στα Masters».