1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-08-2017 19:39

Επίσκεψη ΠΑΣΑΠ στην Εθνική Γυναικών

Στα Γρεβενά βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Γυναικών, όπου συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραμείνει στη φιλόξενη πόλη της Μακεδονίας μέχρι και τις 21 Αυγούστου και μετά θα αναχωρήσει για το Ρότερνταμ, Ολλανδία.

Στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Γυναικών βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης όπου ενημέρωσε τις αθλήτριες για το ευαίσθητο θέμα του match fixing και τους κινδύνους της χειραγώγησης αγώνων.

Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Γρεβενών

Αύριο στο Δημαρχείο Γρεβενών στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των Εθνικών ομάδων Γυναικών - Παίδων παρουσία του Δημάρχου της πόλης, όπου οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Γιώργος Ρούσης και Νίκος Ζαλμάς θα μιλήσουν για την μέχρι στιγμής προετοιμασία.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Παίδων θα συμμετέχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Σερβία το διάστημα 8-12 Αυγούστου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.