1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-07-2017 18:30

Τσοπούλου: «Στόχος η πρώτη θέση στο βάθρο»

Με στόχο την κατάκτηση του τίτλου της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα θα αναχωρήσουν την Πέμπτη οι Πένυ Καραγκούνη, Κωνσταντίνα Τσοπούλου για τον Άγιο Νικόλαο όπου θα διεξαχθεί το τελικό τουρνουά Masters του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Η Τσοπούλου για πρώτη χρονιά φέτος είναι συμπαίκτρια με την περσινή πρωταθλήτρια Πένυ Καραγκούνη και ευελπιστεί να ανέβει στο πρώτο σκαλι του βάθρου για πρώτη φορά στην καριέρα της. «Φυσικά ο στόχος μας μαζί με την Πένυ είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Άγιο Νικόλαο» λέει αρχικά στο volleyball.gr η Κωνσταντίνα και παρά τον τραυματισμό της Καραγκούνη ο στόχος της πρωτιάς παραμένει.

«Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, ωστόσο η Πένυ αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Έχουμε προσαρμοστεί όμως, αλλάξαμε κάπως την τακτική που θα χρησιμοποιήσουμε στους αγώνες. Αυτό όμως δεν αλλάζει τους στόχους μας και δουλεύουμε συνεχώς για αυτό τον σκοπό, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Σίγουρα γνωρίζουμε τις δυσκολίες γιατί θα συμμετέχουν καλές ομάδες» και συνεχίζει:

«Αυτές που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι οι Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου και η Μαναβή με την Σπηλιωτοπούλου με την συνολική παρουσία τους φέτος, καθώς και οι τρεις τελικοί των Masters ήταν οι δύο ομάδες αντίπαλες. Σίγουρα θα είναι από τους βασικούς αντιπάλους μας».

Κλείνοντας η Κωνσταντίνα ευχήθηκε όλοι να διασκεδάσουν την παραμονή τους στον Άγιο Νικόλαο: «Σίγουρα ο τόπος είναι ιδανικός για να πραγματοποιηθούν τα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Εύχομαι όλος ο κόσμος να παρακολουθήσει αγώνες υψηλού επιπέδου και να διασκεδάσει την παραμονή του στη Κρήτη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.