Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-07-2017 13:44

Από την Κέρκυρα στη Χίο για τα τελικά του Κ19

Ο Πανελλήνιος χαρακτήρας των Juniors επιβεβαιώθηκε για άλλη μια στη Χίο. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι Γεωργία Μονάντερα και Γεωργία Βεδουρά που έκαναν το μεγάλο ταξίδι από την Κέρκυρα για να λάβουν μέρος στα τελικά του Κ19.
Μπορεί να μην κατάφεραν να προκριθούν από την φάση των ομίλων, ωστόσο δήλωσαν ικανοποιημένες από την προσπάθεια τους, αν σκεφτεί κανείς ότι προπονούνται μόλις έναν μήνα.

«Πρώτη φορά ξεκίνησα πέρυσι το καλοκαίρι. Μου άρεσε σαν άθλημα και είπα να το δοκιμάσω και έτσι πήρα την απόφαση να ξεκινήσω. Εγώ και η Γεωργία (Βεδουρά) δεν είχαμε κάποια συμπαίκτρια και αφού ήξερα τον προπονητή κ. Χατζηγιαννάκη αποφασίσαμε να γίνουμε δίδυμο. Με φιλοξένησαν στην Κέρκυρα και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και τους είμαι υπόχρεη για όλα αυτά που μου πρόσφεραν» λέει αρχικά στο volleball.gr η Γεωργία Μονάντερα που φέτος έδωσε Πανελλήνιες με στόχο να περάσει στην Ιατρική σχολή.

«Θέλω να περάσω Ιατρική αλλά το beach volley θέλω να το συνεχίσω. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν σε πιο ψηλό επίπεδο, τα αποτελέσματα είναι σχετικά. Θέλουμε να συμμετέχουμε σε καλά τουρνουά με την συμπαίκτρια μου απέναντι σε δυνατές ομάδες για να βελτιωνόμαστε και να το ευχαριστιόμαστε πάνω απ'όλα» δήλωσε πριν πάρει τον λόγο η συμπαίκτρια της Γεωργία Βεδουρά.

«Εγώ από την μεριά μου ξεκίνησα πέρυσι το καλοκαίρι στην Κέρκυρα. Μου άρεσε το όλο κλίμα, στην άμμο δίπλα στη παραλία. Είχα κατέβει στο Κ19 πέρυσι με διαφορετική συμπαίκτρια και είχαμε πάρει την 7η θέση και φέτος ήθελα να συνεχίσω».

Αν και δεν κατάφεραν να προκριθούν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, η 16χρονη Βεδουρά δήλωσε ικανοποιημένη από την φετινή τους προσπάθεια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

«Έχει πολλές καλές ομάδες, γίνονται παιχνίδια με ανατροπές. Εμείς δεν τα καταφέραμε αλλά το σημαντικό είναι ότι προσπαθήσαμε, είμαστε ικανοποιημένες γιατί η ομάδα δημιουργήθηκε τον τελευταίο μήνα».

Φέτος η νεαρή αθλήτρια μπαίνει στη τελική ευθεία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, ωστόσο δεν έχει σκοπό να παρατήσει το beach volley και όπως τόνισε θα ασχοληθεί και την περίοδο του χειμώνα. «Αν και φέτος δίνω Πανελλήνιες, θέλω να παίξω beach volley. Δεν θα αγωνιστώ καθόλου στη σάλα και σκοπεύω να ασχοληθώ με το άθλημα και τον χειμώνα όσο μου το επιτρέπει και ο ελεύθερος χρόνος. Φυσικά προτεραιότητα μου είναι οι εξετάσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύω να το... αφήσω».

Κλείνοντας οι δύο αθλήτριες θέλησαν να ευχαριστήσουν τους προπονητές τους που τις βοήθησαν να βελτιωθούν και να ανέβουν επίπεδο: «Ευχαριστούμε τους προπονητές μας Αλέξανδρο Χατζηγιαννάκη και Γιώργο Ναζόπουλο που ήταν μαζί μας στην Κέρκυρα και κάναμε καθημερινές προπονήσεις, μας βοήθησαν πραγματικά».