1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-07-2017 11:31

Μακρυγιάννης, Γεωργιόπουλος και Πατρώνη, Σπυροπούλου νικητές στο Κ-19 της ΕΣΠΕΠ

Με επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά Beach volley Region Κ-19 της ΕΣΠΕΠ, στα γήπεδα Σφυρή - Καραντάσιου στο Ξυλόκαστρο το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 7 ομάδων αγοριών και 16 ομάδων κοριτσιών.
Με σύμμαχο τον καιρό, οι αθλητές & αθλήτριες πραγματοποίησαν όμορφα και δυνατά παιχνίδια, στους 42 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.

Στην κατηγορία Κ-19 αγοριών, νικητές ανεδείχθησαν οι Γεωργιόπουλος - Μακρυγιάννης, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Χανδρινός - Βλάσσης, το χάλκινο οι Φερτάκης - Χατζόπουλος και την τέταρτη θέση οι Νανόπουλος Η-Π / Νανόπουλος

Για την κατηγορία Κ-19 κοριτσιών, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Πατρώνη - Σπυροπούλου, το ασημένιο οι Καράβολα - Κοντραφούρη, το χάλκινο οι Σαρρου - Κραβαρίτη και την τέταρτη θέση οι Παυλοπούλου Παπαλεξάτου ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΛΕΞΑΤΟΥ.

Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτέλεσε μέρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach volley της ΕΟΠΕ, που θα πραγματοποιηθεί στη Χίο στις 22-23 Ιουλίου και θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας.

Στο Διήμερο τουρνουά παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τους Αγώνες, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΝΙΑΡΡΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΠΕΠ κ. ΜΑΚΡΗΣ Μ., ο πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ.ΠΕΛ/ΣΟΥ κ. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΑΝ., δεκάδες γονείς και φίλοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΠ ευχαριστεί τον Δήμο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, και όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή του τουρνουά. Ιδιαίτερα δε, την Καθηγήτρια Φ/Α ΚΑΠΟΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, τους Εθελοντές, τους Διαιτητές, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες που συνέβαλαν στην ομαλή και πετυχημένη διεξαγωγή του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.