1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-07-2017 22:54

«Έμεινε η πίκρα, αλλά συνεχίζουμε»

Παρά την ήττα και την πίκρα της απώλειας της πρώτης θέσης στο Grand Slam Ξυλοκάστρου, οι Δήμητρα Μαναβή και Αλίκη Σπηλιωτοπούλου έδωσαν το σύνθημα για το χρυσό την επόμενη βδομάδα στο Αντίρριο.
«Μας μένει μία πίκρα, μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποια σημεία στο τάι μπρέικ. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο, βελτιωθήκαμε αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε» είπε η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου και τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Δήμητρα Μαναβή που αναφέρθηκε στο επόμενο Masters στο Αντίριο.

«Στόχος είναι πάλι να βρεθούμε στον τελικό και στο Αντίρριο αλλά αυτή την φορά να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Η διοργάνωση ήταν πολύ ωραία, η ατμόσφαιρα είναι πανέμορφη ειδικά το βράδυ που έχει πέσει ο ήλιος».

Τέλος δεν μπορούσαν οι δύο αθλήτριες να μην σχολιάσουν την διοργάνωση στο Ξυλόκαστρο.

«Είναι πολύ καλό να γίνονται τέτοιου είδους διοργανώσεις με τόσο κόσμο, δίνει ώθηση και στους αθλητές, μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.