1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-06-2017 16:05

Άφησαν υποσχέσεις τα Junior στο Παπάγου

Η αυλαία του Athens Juniors Open που ήταν και το πρώτο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley K19 «έπεσε» με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής (25/6).
Τρεις μέρες γεμάτες από αγώνες στην άμμο ολοκληρώθηκαν και η τελευταία «γεύση» που έμεινε είναι οι προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών, καθώς και τους γονείς που κάνουν ότι μπορούν για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών τους.

AthensJuniorsOpen2

Ταμπουρατζής: «Στηρίζουμε τις αναπτυξιακές δράσεις»

Ο ιδιοκτήτης του iBeach Volleyball Club και διοργανωτής του τουρνουά Κώστας Ταμπουρατζής δήλωσε: «Καταρχήν χάρηκα που οι διοργανώσεις του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος επιστρέφουν στην Αττική. Παρατήρησα ότι ήρθαν πιο πολλές ομάδες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια καθώς το beach volley ήρθε στην καρδιά του αθηναϊκού βόλεϊ. Είδα πολλά παιδιά που μπορούν να παίξουν στο μέλλον και να στελεχώσουν τις ομάδες των Masters τα επόμενα χρόνια. Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς ως iBeach Volleyball Club έχουμε πάρει την απόφαση να στηρίζουμε τις αναπτυξιακές δράσεις και στο μέλλον έχουμε την ίδια πρόθεση για το άθλημα. Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και στους γονείς που κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα των παιδιών».

AthensJuniorsOpen Aponomi

Καζάκου: «Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για τα παιδιά»

Το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Ελένη Καζάκου που είναι και στην επιτροπή beach volley δήλωσε: «Η διοργάνωση ήταν πολύ ωραία. Ο χώρος ήταν πολύ καλός, το περιβάλλον πολύ φιλόξενο για να παίξεις beach volley. Στην Ομοσπονδία κάνουμε μία προσπάθεια για να ανεβάσουμε το επίπεδο στις αναπτυξιακές ηλικίες γιατί εκεί είναι η βάση του αθλήματος. Το άθλημα είναι πολύ αγαπητό στα παιδιά αλλά εμείς πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να βγει και αγωνιστικό και ανταγωνιστικό. Αν γίνει καλή οργάνωση νομίζω ότι θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να έχουμε αργότερα κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Για μένα η προσπάθεια της Ομοσπονδίας πρέπει να στραφεί εκεί.

Η αρχή νομίζω είναι πολύ θετική και ευχαριστούμε τον Κώστα Ταμπουρατζή Για την φιλοξενία. Υπάρχουν ακόμα δύο τουρνουά, θεωρώ ότι στην Κρήτη μπορούσε να είχε γίνει τουρνουά αυτής της κατηγορίας αλλά δεν πειράζει θα το διοργανώσουμε την επόμενη χρονιά».

Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό πατήστε ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.