1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-02-2017 19:38

«Σκούπισε» τον Αίαντα και πέρασε στην 8άδα

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά στάθηκε στο ύψος του και νίκησε με 3-0 τον Αίαντα Ευόσμου στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Κυπέλλου γυναικών.


Οι πράσινες, με την Καββαδία αντί της Φιλντ στο βασικό σχήμα, έφτασαν εύκολα στη νίκη και προκρίθηκαν στην 8αδα, ο Αίας παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες και δεν κατάφερε να πιάσει την απόδοση του Σαββάτου. Ο Παναθηναϊκός πήρε μια άτυπη... εκδίκηση για τον βαθμό του έχασε στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα.  Θυμίζουμε ότι η κλήρωση για τα προημιτελικά θα γίνει την Παρασκευή. 

Τα σετ: 3-0 (25-12,25-16,25-17)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Χρυσομάλλη, Μερτέκη, Πολ, Ρίτσι, Κωνσταντινίδου, Καββαδία/ Ρόγκα-λ
ΑΙΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Ξανθοπούλου, Φαλέγκα, Αποστολίδου, Κλέπκου, Τζούριτς, Κούση, Σωτήρογλου-λ / Ανδρονικίδου

Δημήτρης Καζάζης: «Καταρχάς να συγχαρώ τον αντίπαλό μας για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια. Για εμάς ο στόχος ήταν η πρόκριση, όπως αρμόζει στην ιστορία του Συλλόγου και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είχαμε μια καλή εμφάνιση και είναι ένα βήμα μετά από ένα δίμηνο που δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αλλά δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωνόμαστε».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Κόντρα σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟ δεν μπορείς να παίξει δύο συνεχόμενα καλά ματς και ειδικά με τόσες απουσίες που είχαμε εμείς σήμερα. Παρόλα αυτά τα παιδιά που ήταν στην αποστολή έκαναν το καλύτερο δυνατό και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.