1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-09-2016 20:36

Η ΕΣΑΠ τίμησε τον Κουρνέτα: «Θα μου λείψουν τα πάντα»

Μετά από 20 χρόνια μεγάλης καριέρας και πολλών τίτλων, ο Βασίλης Κουρνέτας αποχώρησε από τα φιλέ. Η ΕΣΑΠ στο περιθώριο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, τίμησε τον Έλληνα πασαδόρο για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ. Προβλήθηκε βίντεο με τα κατορθώματα του, καθώς και δηλώσεις αθλητών που αγωνίστηκαν στο πλευρό του.

«Δεν υπάρχει ξεχωριστό πρωτάθλημα και τίτλος. Ίσως το πρώτο μου πρωτάθλημα που πάντα είναι διαφορετικό, ήμουν 20 χρονών τότε και ήταν ιδιαίτερο. Όλοι οι τίτλοι είναι σαν τα... παιδιά σου δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κανένα. Σίγουρα θα μου λείψουν και τα εντός γηπέδου αλλά κυρίως τα εκτός. Οι παρέες, οι πλάκες με τους συμπαίκτες μου και ευτυχώς σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα υπήρχαν όλα αυτά»., δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Κουρνέτας ενώ στην ερώτηση για την χειρότερη στιγμή στη καριέρα του είπε:

«Στον αθλητισμό υπάρχουν χαρές αλλά και λύπες. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια θα είναι το 2004 με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στα ημιτελικά μίας Ολυμπιάδας, χάσαμε με άσχημο τρόπο από τις ΗΠΑ στα προημιτελικά και μπορώ να πω πως είναι ο αγώνας που με έχει... στιγματίσει».

*Παράλληλα τιμήθηκαν και ο Γιώργος Στεφάνου ως καλύτερος αμυντικός, καθώς και ο Νίκολα Μιγιαήλοβιτς ως καλύτερος επιθετικός και μπλοκέρ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.