1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-07-2016 23:09

Στο Κλάγκενφουρτ πέφτει η αυλαία

Στον τελευταίο σταθμό του World Tour 2016 –λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων- στο Κλάνγκεφουρτ της Αυστρίας, οι Εθνικές μας ομάδες των Αρβανίτη/Καραγκούνη και Κοτσιλιάνου/Ζουπάνη θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται, κλείνοντας την παρουσία τους με θετικό πρόσημο.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη ξεκινούν στο κυρίως ταμπλό του πέμπτου ομίλου έχοντας να αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (27/7) το μεσημέρι στις 13.00 το βραζιλιάνικο δίδυμο των Μαρία Αντονέλι/Λίλι και το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18.00 τις Χέιντριχ/Ζούμκχερ από τη Σουηδία ενώ την Πέμπτη (28/7) θα αναμετρηθούν με τις Πλέσιουτσνιγκ/ Σουτζενχόφερ. Οι αυριανές αναμετρήσεις θα γίνουν στο 2ο γήπεδο (Ζωντανά ΕΔΩ)

Στους άντρες, το ελληνικό μας δίδυμο των Κοτσιλιάνου/Ζουπάνη μπαίνει το πρωί στη «μάχη» των προκριματικών του α’ γύρου και στις 11.00 θα βρεθεί αντιμέτωπο με τους Ιταλούς Μπονιφάζι/Μάνι. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο 5ο γηπεδο (Zωντανά ΕΔΩ)


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.