1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-07-2016 21:11

«Το μπιτς βόλεϊ μας ενώνει»

Η αυλαία της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Juniors U22 έπεσε στο «Sailing the Club» με τον υπεύθυνο διοργανώσεων του μπιτς βόλεϊ, Θανάση Ρέρρα στις δηλώσεις του να κάνει ένα μίνι απολογισμό, καταλήγοντας ότι το μπιτς βόλεϊ ενώνει.
«Αυτό το Σ/Κ έχουμε αναπτυξιακές διοργανώσεις από την Κρήτη έως την Μακεδονία»

Αρχικά, ο κ. Ρέρρας αναφέρθηκε στις διοργανώσεις, τονίζοντας: «Το 2012 η σημερινή διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. έθεσε στόχους σε σχέση με τις διοργανώσεις. Πρώτα απο όλα ανοίξαμε τα Πανελληνία πρωταθλήματα σε όλους τους αθλητές. Επίσης, απελευθερώσαμε τις ανεξάρτητες διοργανώσεις έχοντας δώσει έγκριση σε όλες τις αιτήσεις που μας έχουν κατατεθεί. Ενισχύσαμε όλες τις προσπάθειες για δημιουργία νέων εγκαταστάσεων σε όλη την επικράτεια. Μετά από τέσσερα χρόνια αρχίζουμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας. Βλέπουμε αθλητές και αθλητριες νεαρής ηλικίας να έρχονται στο άθλημά μας από τις δεκάδες ακαδημίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.Όλες οι ενώσεις κάνουν αξιοπρεπή προσπάθεια διεξαγωγής διοργανώσεων και ειδικά στις αναπτυξιακές τα καταφέρνουν περίφημα. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το Σ/Κ έχουμε αναπτυξιακές διοργανώσεις από την Κρήτη έως την Μακεδονία».

«Καλώ τους γονείς να φέρουν τα παιδιά στο άθλημά μας»

Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος διοργανώσεων του μπιτς βόλεϊ πρόσθεσε: «Οι ομάδες που συμμετέχουν ξεπερνούν τις 150. Από αυτές τις ομάδες θα προκύψουν οι αυριανοί πρωταθλητές και οι αθλητές που θα στελεχώσουν τα εθνικά συγκροτήματα. Ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε αθλητές και αθλήτριες νεαρής ηλικίας να μαζεύουν βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη. Για πρώτη φορά έχουμε 4 ομάδες γυναικών με βαθμολογία στην παγκόσμια καταταξή.Οι 6 απο τις 8 αθλήτριες είναι κάτω των 24 ετών. Συνεργαζόμαστε με όλους τους υγιείς επενδυτές στο άθλημα και προσπαθούμε να είμαστε αρωγοί στις επενδύσεις. Λειτουργήσαμε χωρίς αποκλεισμούς και μας ευχαριστεί όλη η προσπαθεια των ανεξαρτήτων διοργανώσεων για τις οποιες προσπαθούμε να συνδέσουμε με την ανάπτυξη και τις Πανελλήνιες διοργανώσεις. Η σημερινή διοίκηση κατάφερε να επιστρέψει η Ελλάδα στον χάρτη των μεγάλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων με την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκου πρωταθλήματος Κ-22 στο τελος Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη. Θέσαμε ως στόχο ένα beach-volley ανοικτό σε όλους. Και αυτό τον στόχο τον πετύχαμε λειτουργωντας με ενότητα. Συνεχίζουμε το γεμάτο μπιτς βολεϊ καλοκαίρι. Καλώ τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο συναρπαστικο άθλημα μας. Με ενότητα, σύνεση, υπομονή και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε. Άλλωστε το μπιτς βόλεϊ μας ενώνει»!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.