1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-06-2016 12:03

Τουρνουά Τζούνιορς της ΕΣΠΑΑΑ

Στις 12-13 Ιουλίου θα διεξαχθούν τα τουρνουά Juniors Regional ΕΣΠΑΑΑΑ (Κ16-Κ19).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α (αγωνιστική ή φυσική εντοπιότητα που να αποδεικνύεται). Θα δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά καθορίζονται στις γενικές προκηρύξεις Κ16-Κ19 της Ε.Ο.ΠΕ.

Κ19 Αγόρια και Κορίτσια που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 1998.

Κ16 Αγόρια και Κορίτσια που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2001.

Παράβολο
Κ19 10€ ανά αθλητή
Κ16 5€ ανά αθλητή

Πρόγραμμα διοργάνωσης
Τρίτη 12 / 7 / 2016 Προκριματικά/Αγώνες Κυριώς Ταμπλό.
Τετάρτη 13 / 7 / 2016 Προκριματικά/Αγώνες Κυριώς Ταμπλό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα θα βγεί μετα το τέλος των δηλώσεων, την Δευτέρα 11/7/16

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Κυρίως Ταμπλό 12 ομάδων σε Παίδες / Κορασίδες και Έφηβους /Νεάνιδες.

Σε περίπτωση περισσοτέρων ομάδων τα προκρικατικά θα διεξαχθούν την Τρίτη 12 / 7 και Τετάρτη 13 / 7, πρίν το κυρίως ταμπλό.

Για την κατάταξη των αθλητών:

Κ19 θα ισχύει η περσινή βαθμολογία στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία,

Κ16 θα ισχύει η περσινή βαθμολογία στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.
Τέσσερις ομάδες τοποθετούνται απευθείας στο κυρίως ταμπλό και
οκτώ ομάδες προκρίνονται από τα προκριματικά.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
TAMΠΛΩ των 12 ομάδων. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα Συνεχούς Καταγραφής Πόντων (Rally Scoring System). Οι αγώνες θα διεξάγονται στα δύο (2) νικηφόρα σετ. Τα δυο πρώτα σετ θα διεξάγονται στους εικοσιένα (21) πόντους, εφόσον υπάρξει ισοπαλία το τρίτο στους δεκαπέντε (15). Όλα τα σετ
τελειώνουν με διαφορά δύο (2) πόντων. Μετά από κάθε επτά (7) συνολικά πόντους οι ομάδες θα αλλάζουν γήπεδο. Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα για ένα (1) τάιμ-άουτ σε κάθε σετ, διάρκειας τριάντα δευτερολέπτων (30").

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Οι αθλητές που θα αγωνισθούν οφείλουν να έχουν ομοιόμορφες εμφανίσεις με αριθμούς 1-2.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Έως Παρασκευή 8 /7/16 , 14:00 ́στην επίσημη φόρμα Συμμετοχής της διοργάνωσης με fax στο 210.6801985 ή στο e-mail της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
Υποχρεωτικά εγγράφως πριν την ημέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης με fax στο 210.6801985 ή στο email της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.