1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-04-2016 12:19

Ο Ρουμελιώτης αναζητά τους μελλοντικούς Ολυμπιονίκες

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης ξεκινά και πάλι την προσπάθεια για να βρει τα νέα αστέρια του μπιτς βόλεϊ. Πραγματικά αστέρια που θα βάλουν πλώρη για του Ολυμπιακούς Αγώνες. Κοντά του καταξιωμένοι συνεργάτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο άθλημα. Ο Παναγιώτης Λακασάς, η Πόλα Κίτσου, ο Θανάσης Πανούσος, η Βάσω Καραντάσιου.
Σε αυτό το πλαίσιο η Beachlife Experience διοργανώνει σε Χανιά, Αθήνα και Ρόδο το Οlympic Games 2024 Talent scouting beach volleyball camp, που θα περιλαμβάνει:

-Προπόνηση, εκμάθηση, Θεωρητικά μαθήματα, Βίντεο ανάλυσης

-Διοργάνωση τουρνουά μεταξύ συμμετεχόντων

-Executive group επίλεκτων αθλητών

-Διπλώματα, αναμνηστικά μπλουζάκια, report αξιολόγησης

-Επίσκεψη προσωπικοτήτων από το χώρο του αθλητισμού

-Snach γεύμα, αναψυκτικά, νερά


Ημερομηνίες
Χανιά: 3-7/5
Αθήνα: 4-8/7
Ρόδος: 25-31/7

Το καμπ καμπ είναι για αθλητές και αθλήτριες 10-17 ετών

Πληροφορίες:

Χανιά: 6980835933 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αθήνα: 6945978869 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ρόδος: 6946521790 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ο Μανώλης Ρουμελιώτης δήλωσε: «Σε λίγους μήνες θα παρακολουθήσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Rio de Janeiro, ευελπιστώντας ότι θα υπάρχει και ελληνική συμμετοχή στο άθλημα του μπιτς βόλλεϋ. Είναι κάτι που θα το γνωρίζουμε το επόμενο διάστημα, μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας των προ-ολυμπιακών τουρνουά πρόκρισης.
Μετά τους Ολυμπιακούς του Σύδνεϋ το 2000, της Αθήνας το 2004, του Πεκίνου το 2008, του Λονδίνου το 2012, μακάρι να προστεθεί ένας ακόμα κρίκος επιτυχίας στο αγαπημένο μας άθλημα. Είχα την τύχη και την τιμή να βοηθήσω κι εγώ σε κάποιες από αυτές τις δύσκολες προκρίσεις. Προπονήσεις καθημερινά, εκατοντάδες πτήσεις, χιλιάδες μίλια, ταξίδια σε όλο τον κόσμο, κρύο, βροχή, ήλιος, υγρασία, νίκες, ήττες, χαρές, δάκρυα, μετάλλια, απονομές, έπαθλα και πάλι από την αρχή μέχρι τον επόμενο σταθμό.
Διαδικασία δύσκολη και επίπονη, αλλά ταυτόχρονα γεμάτη συγκινήσεις και εναλλαγές συναισθημάτων που προσφέρει μόνο ο υγιής αθλητισμός.

Βλέποντας μπροστά και οραματίζοντας το μέλλον, ξεκινάμε τη προσπάθεια για τις επόμενες προκλήσεις. Άλλωστε, ένα μετάλλιο λείπει από τη συλλογή μας…Αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων!»

1 σχόλιο

  • Comment Link Δημητριος Κυριαζης Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 18:14 posted by Δημητριος Κυριαζης

    μακαρι να ερθω το θελω πολυ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.