1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
23-09-2015 11:06

Party Weekend στο Side Out Club

Ο καιρός μπορεί για λίγο να μας θύμισε φθινόπωρο αλλά το Σαββατοκύριακο προβλέπεται καλοκαιρινός και εδώ στο Side Out Club σας περιμένουμε με ένα ακόμη τουρνουά beachvolley, πάρτυ με το Holy Spirit αλλά και live ελληνική μουσική!
Το Σάββατο 26/9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί τουρνουά στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών με συμμετοχή ομάδων. Προσέλευση ομάδων στις 10:00 πμ και τεχνική σύσκεψη στις 10:30 πμ.

Ένα ακόμη βραδινό τουρνουά στην κατηγορία μεικτού με ατομική συμμετοχή διοργανώνουμε στο Side Out Club το Σάββατο και ώρα 17.00 μμ. Υπεύθυνος για τη μουσική και το κέφι ο Dj Jimmy!

Όπως πάντα θα σας υποδεχτούμε με κοκτέιλ από το Holy Spirit beach bar, το οποίο προσφέρει και έκπτωση 30% για τους συμμετέχοντες σε όλα του τα προϊόντα. Το Holy Spirit θα είναι κοντά μας όλο το Σαββατοκύριακο αφού γιορτάζει την ολοκλήρωση της σεζόν με ένα μεγάλο closing πάρτυ με guests τους Holy Trash.GR και Dimpap!

Και ο Τρελός Γάιδαρος, το καλύτερο σουβλάκι της παραλίας, προσφέρει πάλι εκπτωτικά κουπόνια στους συμμετέχοντες και τις δύο μέρες.

Την Κυριακή 27/9 θα διεξαχθεί τουρνουά beachvolley μόνο στην κατηγορία μεικτού με συμμετοχή ομάδων και ώρα προσέλευσης στις 12.00. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Στις 19:00 μμ ο εξαίρετος τραγουδιστής, λάτρης του beachvolley και καλός μας φίλος Μανώλης Στάης θα αφήσει για λίγο τις πρόβες του στο Prive, στην πλατεία Ν. Σμύρνης όπου θα εμφανίζεται φέτος, για να μας ξεσηκώσει και να ανάψει το γλέντι με ένα live ελληνικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Side Out Club!

Έχουμε πάρτυ και πολλή μουσική αυτό το Σαββατοκύριακο στο Side Out Club! Μην λείψει κανείς!

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ. Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο για μια κατηγορία και 15 ευρώ για δύο κατηγορίες ανά ημέρα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες άνδρες ή γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210 9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.