1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-08-2015 15:59

Αυτός είναι ο νέος Ηρακλής φέρνει και πάλι την Χαλκίδα στο προσκήνιο (video)

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποκαλυπτήρια του Ηρακλή Χαλκίδας στον χώρο του ανδρικού βόλεϊ και στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Οι πρωτοβουλίες του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Καραλή αλλά και του Σπύρου Γκολίτση που ξεκινάει από την αρχή μία νέα... ΜΕΝΤ έχουν μεγάλες προσδοκίες και πολλές ελπίδες για κάτι καλό και δυνατό στο ανδρικό βόλεϊ της Χακίδας.

Η ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας συγχωνεύτηκε με την ΓΕ Μεσολογγίου και πήρε τη θέση της στην Α2 και στον Β΄ όμιλο που είναι ο πιο δυνατός. Παράλληλα, ο Ηρακλής Χαλκίδας έχει κάνει αίτηση και για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Volleyleague εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις με την αποχώρηση κάποιας ομάδας.

Η παρουσία του Ζένια Γκόρτσανιουκ δεσπόζει στο ρόστερ της ομάδας που είναι 100% καινούργιο.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα στο γυμναστήριο της Χαλκίδας.

Πασαδόροι θα είναι ο Βασίλης Γεωργόπουλος που ηγήθηκε τα τελευταία χρόνια της Νίκης Αιγινίου και ο Δημήτρης Μάγγος που αγωνίζονταν στον Αστέρα Νίκαιας.

Διαγώνιος θα είναι ο Δημήτρης Φίνος που «ψήθηκε» στον ΣΦΠ Χανίων αλλά ως γνωστόν η ομάδα της Κρήτης δεν δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και λίμπερο ο Γρηγόρης Κοντοστάθης από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Τέσσερις κεντρικοί θα είναι στην ομάδα. Ο Νίκος Αλεξάκης που έρχεται από την ΓΕΑ, ο Ηλίας Κουτρουμάνος από την Φθία Λαμίας, ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος που ήταν στον Παναθηναϊκό και ο έμπειρος Αργύρης Αντιφάκος από τη ΜΕΝΤ.

Στους ακραίους ξεχωρίζει η παρουσία του Ζένια Γκόρτσανιουκ που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη ΜΕΝΤ αλλά τελείωσε την αγωνιστική περίοδο στο Κατάρ.

Δυναμική παρουσία αναμένεται να είναι και του Μάκη Κολτσιάκη που έρχεται από τον Ηρακλή. Από τον Κόροιβο Αμαλιάδας αποκτήθηκε ο Παναγιώτης Φωτιάρης και τελευταία και καλή μεταγραφή ο Ανδρέας Πεφάνης που ήταν στην Παναχαϊκή αλλά τα δικαιώματα του τα έχει η Κύζικος Νέας Περάμου.

Βοηθός του Γκολίτση με δελτίο αθλητή για να βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης ως διαγώνιος θα είναι ο Δημήτρης Ζλατιλίδης που μετά από καιρό άφησε την ΓΕΑ.




Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.