1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
12-08-2015 13:33

Ευχαριστίες του ΑΣ Αργώ για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου U16

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Αργώ ως συνδιοργανωτής Σύλλογος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beachvolley U16 2015 στα Κάτω Λεχώνια, με ανακοίνωσή του εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, προς όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Η διοργάνωση με την επιτυχία της απέσπασε τα εύσημα όλων όσων συμμετείχαν ή παρευρέθηκαν από κάθε γωνιά της χώρας μας. Συγκεκριμένα ο ΑΣ Αργώ ευχαριστεί τον Δήμο Βόλου, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης , τον κύριο Νίκο Κόγκα και την επιχείρησή του Beach Bar Καρνάγιο, τις εταιρείες ΕΒΟΛ, ΕΨΑ, την εμπορική φρούτων λαχανικών Νίκου Παραχειμώνα και τέλος τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και την εθελοντική ομάδα άμεσης επέμβασης πολιτικής προστασίας Αγριας.

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link Γ.Κ Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 21:27 posted by Γ.Κ

    Βαγγελη πολυ λαδι και απο τηγανιτα τιποτα...ετσι λενε στο χωριο μου!Δουλεψε λιγο και ασε τις δημοσιες σχεσεις γιατι σε κανενα χρονακι θα ψαχνεσαι!

  • Comment Link VOLIOTIS Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 15:47 posted by VOLIOTIS

    VAGELI STANMATA NS GLIFIS,

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.