1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
20-07-2015 14:10

Masters στα Μάταλα και συνεργασία με Anima Club

Στα Μάταλα της Κρήτης για τις 31-07 -02/08 ματαφέρεται το τουρνουά Masters που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κουρούτα, ενώ έρχεται το Open στο Anima Club το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Η Ε.Ο.ΠΕ. ενημερώθηκε από τη Δήμο Ηλίδας για την αδυναμία ανταπόκρισης στις αναληφθείσες, βάσει συμφωνητικού, υποχρεώσεις ενός τουρνουά της κατηγορίας Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015 από την πλευρά τους.

Ως εκ τούτου η Ε.Ο.ΠΕ. είναι υποχρεωμένη να ματαιώσει την διεξαγωγή του τουρνουά Masters Κουρούτας. Μετά από απόφαση του ΔΣ, η Ε.Ο.ΠΕ. προχωρά στην αντικατάσταση του συγκεκριμένου τουρνουά, με τουρνουά κατηγορίας Masters που θα διεξαχθεί το τριήμερο 31/7-2/8 στα Μάταλα της Κρήτης.

Επίσης η Ε.Ο.ΠΕ. προχωρά σε συνεργασία με το Anima Club (Σαρωνίδα) και τον Παύλο Μπελιγράτη και στη διεξαγωγή τουρνουά κατηγορίας «Open» του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Αnima Club το προσεχές Σαββατοκύριακο 24-26/7 (Οpen Σαρωνίδας).

Τέλος η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοινώνει ότι η διεξαγωγή του Final U19 του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley Juniors 2015 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας και το Final U22 στο Εθνικό προπονητήριο beach volley του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Για όλα τα παραπάνω θα ακολουθήσει συμπληρωματική προκήρυξη όπου θα αναφέρονται αναλυτικά οι όροι και οι διαταξεις.


Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link ΓΡΗΓΟΡΗΣ1 Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 06:01 posted by ΓΡΗΓΟΡΗΣ1

    το πιο τραγικο καλοκαίρι από άποψης beach volley. Αφήστε το άθλημα ερασιτεχνικό εντελώς (όχι ότι πλησιάζει το επαγγελματικό). Ποιος να πάει σε masters και να μπει και μέσα? Η ΕΟΠΕ έχει 4 εγκαταστάσεις στην Αθήνα και πάει και κάνιε στα Μάταλα, τη Σόπελο και τη Φλώρινα........ Ήμαρτονννννννννννννννννν

  • Comment Link Ελα ντε Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 11:58 posted by Ελα ντε

    Μάταλα; Οχι και μάταλα ρε παιδιά.Τοσο πολύ προσπάθεια να το υποβαθμίσετε το τουρνουά; Απο που ξεφύτρωσε πάλι αυτό; Γιατί να μην γίνει στην Σαρωνίδα δηλαδή το Mastεr και κάντε Open και στα μάταλα και όπου αλλού θέλετε. Τι νομίζετε δηλαδή, οτι υπάρχουν λεφτά για πέταμα; Και αυτό της Αίγινας; να το ξεχάσουμε;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.