1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-06-2015 14:22

«Αντίο» με τη 17η θέση οι Καραγκούνη, Μεθενίτη

Στη 17η θέση τερμάτισαν οι Πένυ Καραγκούνη / Πηγιάννα Μεθενίτη στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «BAKU 2015», αποχαιρετώντας τη διοργάνωση έπειτα από την ήττα τους από τις Ολλανδές Ρίμκε Μπράακμαν / Γιολίν Σινέμα με 2-0 σετ (21-15, 21-17), στο παιχνίδι που έδινε το εισιτήριο για τις «16» στη νικήτρια ομάδα.
Το 1ο σετ χάθηκε άδοξα για την ελληνική ομάδα, που προηγήθηκε με 8-5 και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 15-14, αλλά σ' εκείνο το σημείο έπαθε «μπλακ άουτ» και δεν πήρε άλλον πόντο, με συνέπεια οι Ολλανδές να κάνουν σερί 0-7 και να φτάσουν στην κατάκτηση του σετ.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες άξιζαν κάτι καλύτερο και στο 2ο σετ, στο οποίο πέρασαν μπροστά (14-13) με αντεπίθεση, ωστόσο οι αντίπαλοί τους απάντησαν με αντίστοιχο σερί 0-4, προηγήθηκαν 15-18 και πανηγύρισαν τη νίκη - πρόκριση με μπλοκ της Μπράακμαν.

Για τις Πένυ Καραγκούνη / Πηγιάννα Μεθενίτη, οι οποίες είχαν συνολικό απολογισμό μία νίκη και τρεις ήττες στο Μπακού, αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που έχασαν απέναντι σε μια ολλανδική ομάδα, αφού χθες Τετάρτη (17/6) είχαν ηττηθεί και από τις Σοφί Φαν Χέστελ / Γιαντίν Φαν ντερ Φλιστ, στον τελευταίο αγώνα τους για τον Δ' Όμιλο.

«Ο στόχος στο τουρνουά ήταν η πρόκριση από τους ομίλους, κάτι που επετεύχθη. Μετά το κακό παιχνίδι με τη Φιλανδία, τα κορίτσια κατάφεραν μέσα από εποικοδομητική συζήτηση που κάναμε να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού τους και να κάνουν ώριμες και εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Βουλγαρία και την Ολλανδία. Ειδικά με την Ολλανδία στο παιχνίδι του ομίλου, όπου η νίκη χάθηκε στον πόντο εντυπωσίασαν, αφού η Van Gestel είναι από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο» δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γιάτσης. 

Ενώ συμπλήρωσε αναφέροντας: «Θεωρώ ότι στη φάση του πρώτου γύρου θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο με τη δεύτερη ομάδα της Ολλανδίας γιατί ήταν μέχρι το 15 μαζί στο σκορ. Η συγκεκριμένη ομάδα των Μεθενίτη Καραγκούνη έχει τη διάθεση να συνεχίσει να ασχολείται αποκλειστικά με το beach volley και θεωρώ ότι θα πρέπει να δουλέψει σε συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία γνωρίζουμε ποια είναι, για να φτάσει σε ένα σημείο όπου θα μπορεί να γίνει μια πιο αξιόπιστη εκτίμηση για το που μπορούν να φτάσουν. Πάντως στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες ανέβηκαν επίπεδο και αυτό είναι αισιόδοξο». 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.