1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2014 16:37

Δεληκώστας: «Καμία ομάδα δεν είναι ξοφλημένη»

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας προετοιμάζει την ομάδα του για την πρεμιέρα με τον Α.Ο.Κηφισιάς και τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ακρτικής ομάδας στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από επτά χρόνια. Διαβάστε τις σκέψεις και τις εκτιμήσεις του, όπως τις είπε στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ.
Ποιος είναι ο στόχος της Ορεστιάδας;

«Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει διάρκεια και θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο ώστε να το γεμίσει στους εντός έδρας αγώνες».

Ποια είναι τα φαβορί του πρωταθλήματος;

«Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο. Μετά θεωρώ πως και ο ΠΑΟΚ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για τον τίτλο. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν τα μεγαλύτερα μπάτζετ και έχουν τα καλύτερα ρόστερ. Ακολουθεί ο Παμβοχαϊκός και από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Όλοι μπορούν να νικήσουν όλους κι αυτό θα κάνει το νέο πρωτάθλημα το καλύτερο και πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα όλων των εποχών».

Ποιες είναι οι ομάδες που θα κινδυνεύσουν;

«Δεν τις έχω δει όλες τις ομάδες και δε θέλω να αδικήσω κάποια. Όσοι κάνουν προβλέψεις θα πέσουν έξω. Οι ομάδες των πλέι άουτ δεν είναι προεξοφλημένες. Δείτε τι έγινε με τον Άρη. Τον είχαν ξεγραμμένο και νίκησε το δεύτερο φαβορί για τον τίτλο».

Ποιες είναι οι συνθήκες στην Ορεστιάδα;

«Με έχει κερδίσει η διοίκηση και η πόλη ασχολείται πάλι με την ομάδα. Οι παράγοντες της είναι νέα παιδιά, είμαστε στην ίδια γενιά και όλοι θέλουμε να κάνουμε κάτι νέο και επιτυχημένο. Το μεγάλο στοίχημα δεν είναι πρώτη ομάδα αλλά να βγάλουμε παιδιά που θα αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου».

Έχετε πρεμιέρα με την Κηφισιά. Πόσο δύσκολο είναι να ξεκινάτε με την 3η ομάδα του περσινού πρωταθλήματος;

«Μπορεί να παίζουμε στην έδρα μας αλλά η πρεμιέρα θα είναι δύσκολη για μας. Είδα σε βίντεο την Κηφισιά και μου άρεσε. Έχει κρατήσει τον κορμό της και πιστεύω πως και εφέτος θα είναι πολύ ψηλά. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Ο Ισπανός Φερέρα που πήρε έχει τα χαρακτηριστικά του βραζιλιάνου Σόουζα. Δεν είναι εύκολη ομάδα και το έδειξε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Λιγκ Καπ. Η ομάδα μου δε μπορώ να πω πως είναι 100% έτοιμη. Είχαμε ανακατατάξεις στο ρόστερ και κάνουμε αγώνα για να προλάβουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Εμείς έχουμε στόχο να ζούμε τον κάθε αγώνα σαν γιορτή του βόλεϊ και θέλουμε να το συνδυάσουμε με καλό βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.