1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-07-2014 12:28

Το North βγάζει πρωταθλητές στις Σέρρες

Η πόλη των Σερρών και το Elpida Resort θα είναι ο τελευταίος σταθμός των North Area και από εκεί θα βγουν οι πρωταθλητές του φετινού καλοκαιριού.



Η ανακοίνωση

«Μετά από συνεννόηση με τον συνδιοργανωτή και κάνοντας μία έρευνα για το ποιες ομάδες θα μπορούσαν να συμμετάσχουν το επόμενο Σαββατοκύριακο 8-10 Αυγούστου, αποφασίστηκε, το τελευταίο τουρνουά North Area για το φετινό καλοκαίρι, να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Elpida Resort στην πόλη των Σερρών, το τριήμερο 1-3 Αυγούστου, δηλαδή σε 3 ημέρες από σήμερα.

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα είναι ο 6ος σταθμός των North, με ανοιχτές συμμετοχές και προκριματικά την Παρασκευή, και παράλληλα θα στεφθούν οι δύο πρωταθλητές του φετινού καλοκαιριού.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ενημερωθείτε προσεχώς από το nabvc.gr.

Οι ομάδες που θέλουν να αγωνιστούν, μπορούν να δηλώνουν μέχρι την Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 15:00 ( 3 το μεσημέρι ).
Για τους αθλητές και για όσους θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το τουρνουά, το ξενοδοχείο έχει μία προσφορά από 45 Ευρώ οι δύο βραδιές με πρωινό (120 ευρώ οι 3 βραδιές). Τηλέφωνα κρατήσεων: 23210 20000 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 11:57 posted by ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ( ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ) . ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ !!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.