1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-07-2014 13:25

Τα τουρνουά της ΕΣΠΕΔΑ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο 19 Ιουλίου το beach volley στην Αίγινα, που διοργάνωσε η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. σε συνεργασία με το σωματείο Α.Ο. Σαρωνικός .

Στην κατηγορία κοριτσιών Κ16, συμμετείχαν 10 ομάδες οι οποίες προσέφεραν πλούσιο θέαμα καθώς υπήρχαν φάσεις με διάρκεια, εκπληκτικές άμυνες και επιθέσεις αλλά και εναλλαγές στα σκορ.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΛΑΚΑΣΑ/ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

2.ΜΕΛΗΓΑΛΙΩΤΗ/ΑΡΒΑΝΙΤΗ

3.ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/ΖΟΥΜΠΟΥΚΟΥ

-ΓΙΑΝΝΑΤΣΗ/ΛΟΥΡΙΔΑ

5.ΣΤΟΪΤΣΕΒΑ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ/ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ

-ΤΖΙΝΙΕΡΗ/ΚΛΕΛΛΗ

7.ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ/ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

-ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ/ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ

9.ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ/ΔΡΙΒΑ

-ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ/ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ



Στην κατηγορία αγοριών Κ16, οι ομάδες ΚΑΡΡΑΣ/ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ – ΚΟΒΑΤΣΕΦ/ΚΟΤΣΙΦΑΣ, αγωνίστηκαν μεταξύ τους και νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε το ζευγάρι ΚΑΡΡΑΣ/ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ με 2-0 σετ (21-8, 21-10).

Το Πανελλήνιο τελικό τουρνουά (final) Κ 16 αγοριών και κοριτσιών θα διεξαχθεί στις 25-27 Ιουλίου στην Πάτρα.

Επίσης στην κατηγορία κοριτσιών Κ19, οι ομάδες ΛΙΟΛΙΟΥ/ΙΩΑΝΝΟΥ- ΒΕΝΤΟΥΡΗ/ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑ, αγωνίστηκαν μεταξύ τους και νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε το ζευγάρι ΛΙΟΛΙΟΥ/ΙΩΑΝΝΟΥ με 2-0 σετ (21-12, 21-16).

Στην κατηγορία αγοριών Κ19, νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε το ζευγάρι ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ/ΠΑΠΠΑΣ αφού νίκησε το ζευγάρι ΚΑΡΡΑΣ/ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ με 2-1 σετ (17-21, 21-15, 15-10).

Το Πανελλήνιο τελικό τουρνουά (final)Κ19 θα διεξαχθεί στις 1-3 Αυγούστου στην Πάτρα.

Το τουρνουά παρακολούθησαν ο Δήμαρχος της Αίγινας κ. ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ, ο πρόεδρος του συλλόγου ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ κ. ΔΡΟΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ , ο αντιπρόεδρος κ. ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ ΣΤΑΘΗΣ , ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπής beach volley της ΕΣΠΕΔΑ και τα μέλη του ΔΣ κ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και ΚΑΛΟΚΟΥΒΑΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ.

Την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. εκπροσώπησαν ο γεν. γραμματέας και πρόεδρος της επιτροπής beach volley κ. Χαλβατζής Νεκτάριος και το μέλος του ΔΣ κ. Κογκαλίδης Λευτέρης.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ κ. ΔΡΟΣΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ για την πολύτιμη προσφορά του στο βόλλεϋ και στο beach volley ενώ βράβευσε και τον σύλλογο ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ για την πολύτιμη συμβολή του στην άψογη συνδιοργάνωση του τουρνουά.

Στους αθλητές-τριες της 1ης και της 2ης θέσης απονεμήθηκαν μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν διπλώματα.

Τέλος, η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί θερμά το σωματείο ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ για την άψογη συνεργασία και την προσφορά του στην διεξαγωγή του τουρνουά καθώς και τους διαιτητές ΜΑΛΦΑ- ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ- ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και όλους τους αθλητές-τριες που αποτέλεσαν βασικό συστατικό της επιτυχίας του τουρνουά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.