Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-07-2014 10:52

Μεθενίτη:«Είναι ενθαρρυντικό που υπάρχουν τέτοια τουρνουά» (video)

Με συμπαίκτρια την Πέννυ Καραγκούνη θα αγωνιστεί στα Masters η Πηγιάννα Μεθενίτη. Η νεαρή αθλήτρια εκπροσώπησε τους αθλητές στη συνέντευξη τύπου για τα τουρνουά και έδωσε ραντεβού.
Για τα τουρνουά που έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα:«Εγώ δεν έχω συμμετάσχει σε κάποιο από τα τουρνουά που έχουν γίνει ως τώρα. Σίγουρα είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι υπάρχουν ερασιτεχνικά τουρνουά και βοηθούν αρκετά στην ανάπτυξη του αθλήματος και έρχεται περισσότερος κόσμος κοντά στο άθλημα που αγαπάμε».

Για την απουσία των Masters από τα νησιά: «Δεν είναι απαραίτητα κακό. Σίγουρα θα ήταν πολύ ωραίο να γίνει σε κάποιο νησί, αλλά σίγουρα οι συνθήκες είναι δύσκολες είναι δύσκολες και σε οικονομικό επίπεδο και γενικά. Γίνεται κάποια προσπάθεια κι εμείς οι αθλητές την στηρίζουμε».

Για τα juniors: «Υπάρχουν πολλά παιδιά που μπορούν να παίξουν. Είχα δει και κάποια διασυλλογικά που είχε περισσότερα μικρά παιδιά. Νομίζω ότι μπορούν να βγουν παιδιά που μετέπειτα μπορούν να παίξουν και στα Masters».

Για το στόχο της στα Masters: «Στόχος είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα  και να περάσουμε καλά. Αν είναι να έρθει το αποτέλεσμα θα έρθει, δεν υπάρχει κάποια πίεση και άγχος. Είμαι πολύ χαρούμενη που παίζω με την συμπαίκτρια μου την Πέννυ Καραγκούνη, και πιστεύω πως αυτό θα βγει και στο γήπεδο».

Για τη σάλα: «Η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν ξέρω τι θα κάνω στη σάλα. Πιθανότατα το μπιτς βόλεϊ για εφέτος να είναι ο πρώτος στόχος, ακόμη και το χειμώνα. Αυτό όμως θα το δούμε. Σίγουρα θα αγωνιστώ σε κάποια ομάδα σάλας, αλλά ακόμη δεν έχω συμφωνήσει με καμία».

Media