1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2014 20:33

«Το είχαμε τάξει» (video)

Η Γιούλη Παρασκάκη και η Νίνα Κατερίνη πήραν το χρυσό μετάλλιο το οποίο είχαν... τάξει στον μικρό Γιώργο.
Η χανιώτισσα Γιούλη Παρασκάκη που ζει πλέον στο Ηράκλειο και είναι και μητέρα δύο παιδιών δήλωσε: «Ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση που φέρει την σφραγίδα του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη στον οργανωτικό τομέα. Είναι η τρίτη σεζόν που παίζω μαζί με την συμπαίκτρια μου. Κάναμε ένα καλό τουρνουά. Ακόμα δεν έχουμε σχεδιάσει ποια θα είναι τα επόμενα παιχνίδια μας διότι έχω δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Κατερίνα στα οποία αφιερώνω τον τίτλο. Η Κατερίνα αγωνίζεται στον Πήγασο Ηρακλείου που έχω ιδρύσει και απευθύνεται σε μικρά παιδιά».

Η ακραία του ΟΠΕ Ρεθύμνου Νίνα Κατερίνη που είναι γεννημένη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής είπε: «Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά σε οργανωτικό είπεδο. Οι διοργανωτές έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για μας τους αθλητές. Εδώ στα Χανιά οι χώροι είναι εκπληκτικοί και ιδανικοί για μπιτς βόλεϊ. Ευχαριστώ την συμπαίκτρια μου και αφιερώνω τον τίτλο στον υιό της και βαφτιστήρα μου Γιώργο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.