1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-06-2014 17:13

«Φτιάχνεται κάτι πολύ καλό για το μπιτς βόλεϊ στο Ρέθυμνο» (video)

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησαν οι φιναλίστ του ερασιτεχνικού τουρνουά Beach Volleyleague που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στα Χανιά.

Ο εκ των φιναλίστ, Χρήστος Τζανιδάκης, που δεν αγωνίζεται στη σάλα, όπως και ο συμπαίκτης του, τόνισε:

«Παίζω μόνο beach volley. Μας αρέσει πάρα πολύ το άθλημα, φανταστείτε ότι ερχόμαστε από το Ρέθυμνο στα Χανιά και για προπονήσεις, πέρα απ' τους αγώνες, και βλέποντας το τουρνουά και ότι υπάρχει κατηγορία και για εμάς, δηλώσαμε συμμετοχή.

Ο συμπαίκτης του, Γιώργος Μισιρλής, παλιός αθλητής του μπάσκετ, μίλησε για την «συνάντησή» του με το beach volley.

«Έπαιζα μπάσκετ ερασιτεχνικά. Πριν πέντε χρόνια ξεκίνησα να ασχολούμαι με το beach volley, στην αρχή πιο πολύ με την παρέα, είδα όμως ότι είναι ένα άθλημα πολύ κοντά στα γούστα μου, με πολλή αδρεναλίνη, τρέξιμο και τεχνική, και αποφάσισα να ασχοληθώ. Το επίπεδο του τουρνουά ήταν μέτριο προς καλό, μια χαρά».

Οι νικητές των ερασιτεχνών ήταν δύο παιδιά που ακόμα δεν έχουν τελειώσει το σχολείο, ενώ αγωνίζονται και στο Αρκάδι ως παίκτης της σάλας. Ο Νίκος Τσαπάκης είναι 17 χρονών και αγωνίζεται ως ακραίος:

«Παίζω ένα χρόνο τώρα στη σάλα, στο Αρκάδι του Ρεθύμνου. Στο beach ξεκινήσαμε παρέα με το συμπαίκτη μου να παίζουμε σε παραλίες, μας άρεσε και τώρα συμμετέχουμε σε όσα περισσότερα τουρνουά μπορούμε, ανάλογα και με τα μαθήματα που έχουμε. Στόχος μου είναι να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα, και το χρυσό το αφιερώνω στον προπονητή μου, Παύλο Χαραλαμπίδη, που με έχει βοηθήσει πολύ αυτό τον ένα χρόνο».

Ο, εδώ και δύο χρόνια συμπαίκτης του, Νικόλας Φραγκιαδάκης, είπε:

«Παίζω κι εγώ στο Αρκάδι. Με το συμπαίκτη μου παίζουμε μαζί δύο χρόνια, και δουλεύουμε πιο πολύ με φίλους κι όχι τόσο επαγγελματικά. Θέλαμε να συμμετάσχουμε στο τουρνουά για να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Αφιερώνω κι εγώ το μετάλλιο στον προπονητή μας. Είμαστε από το Ρέθυμνο και δεν έχουμε τη δυνατότητα να ερχόμαστε συνέχεια, αλλά τώρα μας δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να δούμε και τα καινούργια γήπεδα εδώ. Στο Ρέθυμνο δεν έχουμε ακόμα τη δυνατότητα, αν και απ' ότι έχω μάθει φτιάχνονται κάποια καινούρια γήπεδα. Ελπίζω του χρόνου να είναι έτοιμα».

Για αυτή τη νέα προσπάθεια στο Ρέθυμνο, όσον αφορά στο beach volley, μίλησε ο Γιώργος Μισιρλής: «Δημιουργείται ένας σύλλογος, από
παλιούς παίκτες του βόλεϊ, με αγάπη για το beach volley, ετοιμάζεται κάτι πάρα πολύ καλό για το Ρέθυμνο, με ωραίες εγκαταστάσεις, και πιστεύω ότι χάρη και στην ιδιαίτερη δομή της παραλίας του Ρεθύμνου, θα γίνει απίστευτη δουλειά».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.