1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2013 17:27

Το αντίο της Έλενας στο Νίκο

«Δέκα χρόνια μου έδινε μόνο χαρές και αγάπη, ο γιος σου θα τα μάθει όλα αν και ποτέ δεν σου άρεσαν τα λόγια αλλά μόνο οι πράξεις…». Συντετριμμένη αποχαιρέτησε η σύντροφος του Νίκου Σαμαρά τον «λεβέντη» της, τον πατέρα του 5χρονου γιου τους, Στράτο.

«Με αγαπούσες βαθιά και σε αγαπούσα κι εγώ. Αγγελέ μου, έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, θα σου μιλάω κάθε μέρα, θα σου μιλάω μέσα από τον Στράτο, θα σταθώ στα πόδια μου γι αυτό το παιδί….

Δεν θέλω να στεναχωριέσαι, θα είμαι πάντα δίπλα του, μάνα και πατέρας, είσαι το φως της ζωής μου, ο λεβέντης μου, θα σε σκεπάζω στα όνειρά μου με μια αγκαλιά, θα σου λέω πόσο σ αγαπάω, πάντα φοβόμουνα μη σε χάσω, να με συγχωρέσουν οι φίλοι σου που σε έφερα εδώ στη Λήμνο εδώ μακριά, αλλά θέλω να`σαι κοντά μου, να`σαι κοντά στο παιδί μας. Δέκα χρόνια μου έδινες μόνο χαρές και αγάπη, συγγνώμη για όταν σε στεναχώρησα, ο γιος σου θα τα μάθει όλα, αν και ποτέ δεν σου άρεσαν τα λόγια και οι πράξεις, πάντα μου έλεγες ότι μιλάω με έργα και όχι με λόγια. Πάντα δική σου σ`αυτή και την άλλη ζωή…» μερικά από τα λόγια της.

Κ.Ασημακόπουλος

ΠΗΓΗ: Sentragoal.gr

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link antonios louvranos Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013 09:09 posted by antonios louvranos

    θα εισαι παντα στην καρδια μας ΝΙΚΟΛΑ.......Αντωνης Λουβρανος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.