Εκτυπώστε τη σελίδα
05-01-2013 16:45

Το «atticabeachvolley» μπήκε στη ζωή του Νίκου

Μόλις το καλοκαίρι του 2012 ο Νίκος Σαμαράς μαζί με τον φίλο και συμπαίκτη του Θανάση Πανούσο είχαν ξεκινήσει μια πολύ φιλόδοξη προσπάθεια αξιοποίησης των εγκαταστάσεων μπιτς βόλεϊ στο ΣΕΦ, με την δημιουργία του «atticabeachvolley».


Διαβάστε ολόκληρο το θέμα που είχε δημοσιεύσει το volleynews.gr στις 29/06/2012.

«Εδώ κάνουμε ανάπτυξη...»


Το volleynews.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του μπιτς βόλεϊ στο ΣΕΦ που λειτουργεί πλέον υπό την ευθύνη του «atticabeachvolley» και την επίβλεψη του Θανάση Πανούσου, του Νίκου Σαμαρά και της Πόλας Κίτσου. Ο Πανούσος μίλησε για πρώτη φορά για τον σκοπό της...
νέας προσπάθειας που αξιοποίησε την εγκατάσταση που η ΕΟΠΕ είχε αφήσει στην τύχη της και είχε ρημάξει. Με άλλα λόγια ότι δε μπόρεσε να κάνει η διοίκηση του Αχιλλέα Μαυρομάτη το κατάφερε το μεράκι βετεράνων αθλητών. Πλέον αξιοποιήθηκε και τις περισσότερες ώρες της ημέρας τα δύο γήπεδα αξιοποιούνται από επαγγελματικές ομάδες, ερασιτέχνες αθλητές και τις ακαδημίες.



Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Θανάση Πανούσου (στη φωτό με την πράσινη φανέλα μαζί με τον Νίκο Σαμαρά):

«Δεν θέλω να μπω σε τι σχόλια σήκωσε... αλλά να σας πω πως καθημερινά είμαστε εδώ με τον Νίκο Σαμαρά και την Πόλα Κίτσου και κάνουμε εκμάθηση του μπιτς βόλεϊ σε μικρούς και σε μεγάλους. Θέλουμε να αναπτύξουμε περισσότερο το άθλημα αυτό κι ένας μεγάλος στόχος είναι να φέρουμε μικρά παιδιά που θα είναι συνέχεια της Μαρίας και της Βίκυς, της Έφης και της Βάσως και γιατί όχι και αγοράκια που σε λίγα χρόνια θα μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν στα ανδρικά τουρνουά και θα γίνουν καλύτεροι από τους Κοτσιλιάνο, Ζουπάνι και Ξενάκη. Το θετικό είναι ότι έρχονται γονείς με νέα παιδιά. Σε λίγο θα έχουμε ένα γκρουπάκι με μικρούς... Οι γονείς μπορεί να ενημερωθούν από το σάιτ μας τοhttp://www.atticabeachvolley.gr/abv/. Περιέχει τα πάντα για το τι κάνουμε και ποιοι είμαστε. Κάνουμε προπόνηση δύο φορές την εβδομάδα. Το κόστος για κάθε παιδί είναι 40 Ευρώ το μήνα. Θεωρούμε ότι είναι προσιτή τιμή με δεδομένη και την κρίση που υπάρχει. Η λειτουργία του καμπ θα είναι όλο το χρόνο. Δεν έχουμε κάνει μεγάλη καμπάνια γιατί δεν είχαμε χρόνο αλλά από τον Σεπτέμβριο θα κάνουμε ενημέρωση στα σχολεία».

Σχετικά με την ανανέωση των συμβολαίων των Πανούσου, Σαμαρά στο Μίλωνα ο πρώτος είπε:

«Πιστεύω πως θα είναι θετική η χρονιά... Κάναμε προσπάθεια σαν μια παρέα και μας βγήκε. Η Βόλεϊ Λιγκ θέλει πιο πολλές υποχρεώσεις και δεν ξέρω αν έχουμε την ψυχική δύναμη για να ανταπεξέλθουμε. Αν όμως το αποφασίσουμε να είμαστε σίγουροι πως θα το κάνουμε πολύ καλά».

Media