1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2013 04:38

Ο Αγγελόπουλος έκλεισε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ο Νίκος Αγγελόπουλος ήταν μεταξύ των θεατών που βρέθηκαν απόψε στο Ζηρίνειο και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Ο πατρινός πασαδόρος που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή έδωσε τα χέρια με τους ακρίτες και από μέρα σε μέρα μετακομίζει στην Αλεξανδρούπολη όπου θα δώσει ανάσες στον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο ο οποίος ήδη έχει επεβαρυνθεί σημαντικά. Φυσικά υπάρχει και ο νεαρός Κασαμπαλής αλλά στο επίπεδο που έχει φτάσει ο Εθνικός (πρωτοπόρος στην Ελλάδα και πρωταγωνιστής στο Challenge Cup) θα χρειαστούν χέρια. Επι πλέον ο Μουστακίδης και ως παλιός πασαδόρος θεωρεί πως ο Αγγελόπουλος αν καθοδηγηθεί σωστά μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα.

25 σχόλια

  • Comment Link Γιωργος Πιπεριδης Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 11:07 posted by Γιωργος Πιπεριδης

    Ο ωριμος, ακατινιαστος και ενηλικας (;) μα ανωνυμος Π.Δ αηδιασε με τα σχολια. Με ολα τα σχολια Π.Δ η με μερος αυτων; γιατι μας κρατας σε αγωνια βρε ωριμε Π.Δ και δεν το λες ξεκαθαρα με τι δεν συμφωνεις και πια ειναι εκεινα που σε αηδιασαν; Μηπως ειναι (λεω μηπως) αυτο το τεχνασμα για να σταματησει ο διαλογος για το πως οπαδοι του βολλευ βλεπουν βραχηπροθεσμα και μακροπροθεσμα το μελλον της ομαδος τους και το πως πρεπει να αντιμετωπιζονται τα ντοπια ταλεντα

  • Comment Link Π.Δ. Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 19:05 posted by Π.Δ.

    Αίσχος. Αηδίασα με τα σχόλιά. Ξεκατίνιασμα και ανωριμότητες. Αν είναι ενήλικες αυτοί που τα γράφουν απλά ντροπή τους!

  • Comment Link Βασιλης Κατσιφακης Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 17:27 posted by Βασιλης Κατσιφακης

    ΜΓΣ Εθνικος 22.28, 07.02 ησουνα λαλιστατος, γιατι τωρα σιγασες, περιμενουμε με αγωνια να διαβασουμε την απαντηση σου στη προσκληση του Πελοπιδα 14.35.

  • Comment Link Λεωνιδας Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 12:47 posted by Λεωνιδας

    Επαρχιακες ομαδες, αθλητικα σωματεια και συλλογοι λενε οτι εχουν πολλα οικονομικα προβληματα και οτι δεν μπορουν να πληρωσουν ενοικια εγκαιρα, να αγορασουν νεες στολες, να πληρωσουν μισθους για δουλειες που εγιναν και υπηρεσιες που προσφερθηκαν, να κανουν μεταγραφες, κλπ. Το Πατρινο παλικαρι θα πρεπει κατι να παρει καθε μηνα, καπου θα πρεπει να μεινει κατι θα πρεπει να φαει. Αρα, τα οικονομικα του Εθνικου δεν πρεπει να ειναι σε ασχημη κατασταση, καποιος ετησιος μισθος θα πρεπει να εχει συμφωνηθει. Πως συγκρινεται ο μισθος αυτος με τα οσα (υποτιθεται οτι θα πρεπει να) παιρνουν οι αλλοι παικτες, συμπεριλαμβανομενων φυσικα και των ντοπιων, παλιων και νεων παικτων; Επιπλεον, οσοι εχουν να παιρνουν χρεωστουμενα απο τον Εθνικο ιδου η προκληση (και ευκαιρεια) για να τα ζητησουν αν δεν τα εχουν ηδη ζητησει και να απαιτησουν να πληρωθουν. Αν υπαρχουν τετοια ατομα, τι θα τους πει ο ΜΓΣ Εθνικος; Ο Εθνικος-βολλευ ηταν, ειναι και θα ειναι και στο μελλον μια επαρχιωτικη ομαδα, σημερα μπορει να εχει παραδες (και εχει) αυριο ισως οχι. Η στρατηγικη κατα την γνωμη μου θα πρεπει να ειναι να ειμαστε στην Α1, να κερδιζουμε πρωταθληματα, κυπελλα και αλλες μεγαλες διακρισεις εντος και εκτος Ελλαδος βασιζομενοι στα δικα μας παιδια, να φυτρωνουμε, να μπολιαζουμε και να τρεφουμε την ομαδα με δικα μας παιδια και να κανουμε οτι ειναι δυνατον να μενουν τα ντοπια ταλεντα στην ομαδα. Η τακτικη ομως για να πετυχει η στρατηγικη ειναι πιο δυσκολη να την χαραξεις και ακομη πιο δυσκολη να την κανεις πραξη, γιατι η στρατηγικη ειναι λογια (και απο λογια και υποσχεσεις εχουνε ακουσει πολλα τα αυτια μας και τα αυτια των νεων παικτων) ενω η τακτικη ειναι εκει που δειχνεις σε ολους (οπαδους, πολιτες, αλλες ομαδες, και βεβαια στα νεα τα παιδια και στις οικογενειες τους που κανουν πολλα εξοδα για να τα βοηθησουν με προπονησεις, ταξιδια κλπ) οτι εννοεις αυτα που λες. Εχεις νεα παιδια με ταλεντο, τα δεσμευεις στα 17 η 18 τους χρονια με συμβολαιο (και υποσχεσεις) γιατι σε βολευει, πια ειναι η τακτικη σου (το σχεδιο με αλλα λογια) για να αποκτεισουν πειρα βραχυπροθεσμα και μακροπροθεσμα; Η τακτικη σου ειναι το να απαιτεις να προπονουντε καθημερινα και μετα να τα βαζεις να καθοντε στο παγκο και να παρακολουθουν τους αγωνες, η ειναι να τους δινεις καθε δυνατη ευκαιρεια να αποκτησουν πειρα παιζοντας με την πρωτη ομαδα; Και τι θα πεις στα νεα τα παιδια, και πως περιμενεις να πιστεψουν τα λογια σου, εαν ερθουν και σε πουν (κυριε προεδρε, κυριε προπονητη) οτι η ταδε ομαδα η ο ταδε προπονητης η ο ταδε προεδρος συλλογου με ζητησε να μιλησουμε για να παω να παιξω μαζι τους, με υποσχονται τακτικο μισθο και τακτικη θεση στην πρωτη ομαδα και οχι μονιμα παγκο και που και που και κανενα χαρτζιλικακι.

  • Comment Link Εβρίτης Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 19:38 posted by Εβρίτης

    Ο ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ εννοεί πως δεν στέκεται εμπόδιο σε έναν νέο αθλητή όπως έκανε με τον Κουμεντάκη που τον άφησε να φύγει αφού πρώτα πήρε ένα ποσό.Άλλες ομάδες μπορεί να μην άφηναν έναν πολύ καλό νέο αθλητή να φύγει για άλλη ομάδα.Δηλαδή εσύ θες να τους αφήνουμε να φύγουν δωρεάν??Εδώ ακόμα και στο τοπικό ποδοσφαίρου για να κάνει μεταγραφή παίκτη πληρώνεις αδρά εμείς κορόιδα είμαστε?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.