Εκτυπώστε τη σελίδα
05-12-2013 21:19

Σαρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό!

Η ήττα, μα περισσότερο η εμφάνιση στο Μαασέικ, έδωσαν το δικαίωμα στη διοίκηση του Ολυμπιακού να προβεί σε σαρωτικές αλλαγές,

μετά τη λήξη του πρώτου γύρου, προκειμένου να διορθώσει τον κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Η ήττα αποκλεισμός στο Βέλγιο, δεν έφερε πανικό, αφού τα προβλήματα ήταν γνωστά εδώ και καιρό, απλά επιβεβαιώθηκαν στο ματς με τη Νόλικο  και οι κυοφορούμενες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν με τη λήξη του πρώτου γύρου, καθώς  η μεταγραφική περίοδος είναι 15 Δεκεμβρίου - 15 Ιανουαρίου.

Τι μπορεί να αλλάξει στον Ολυμπιακό;

Πολλά, αλλά και λίγα, αφού θα κυριαρχήσει η σύνεση με μίνιμουμ τις δυο αλλαγές παικτών για να  αλλάξουν τη φυσιογνωμία της ομάδας , που έχει πλέον ως στόχο την παραμονή στην τετράδα, προκειμένου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα πλει οφς.

Για τις θέσεις και τα πρόσωπα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αφού όλα παίζονται, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα που υπάρχει στην αγορά, αλλά σίγουρα θα χρειασθούν λεφτά για να σπάσουν συμβόλαια και να αποκτηθούν νέοι παίκτες.

Στο νου της διοίκησης είναι πολλές …καραμπόλες και ήδη ξεκίνησε διερευνητικές επαφές με τους υποψηφίους.

Σίγουρα πάντως θα φύγουν 2-3 παίκτες και θα αντικατασταθούν με ισάριθμους, με τα ονόματα να παίζουν ανάλογα με τη θέση και το διαβατήριο.

Η διοίκηση δεν θα αφήσει την ομάδα στην τύχη της, θα κάνει παρεμβάσεις στο ρόστερ, γιατί αν παραμείνει ως έχει, δύσκολα θα μπει ο Ολυμπιακός ακόμη και στην τετράδα γιατί δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Η έρευνα αγοράς θα γίνει τόσο στο ελληνικό έμψυχο υλικό εντός, αλλά και εκτός συνόρων, αλλά και στους ξένους παίκτες που είναι διαθέσιμοι, προκειμένου να μπει νέο αίμα και να φρεσκάρει τον ήδη γερασμένο και παραιτημένο οργανισμό.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε στο ματς με τη Νόλικι, φρεσκάδα, ενέργεια, ζωντάνια και τον χαρακτήρισαν τα πολλά λάθη, ιδιαίτερα στο τέλος του δεύτερου σετ και μάλιστα από παίκτες πλούσιους σε εμπειρία. Δυσαρέσκεια προκάλεσε και η παραίτηση του τρίτου σετ, όπου ακόμη και ο Καζάζης κάθισε για λίγο στον πάγκο, μη πιστεύοντας αυτό που έβλεπαν τα μάτια του. Και ο ίδιος έχει αναγνωρίσει τα λάθη του καλοκαιριού, έχει έτοιμες προτάσεις που θα σοκάρουν και θα στεναχωρέσουν παίκτες, αλλά πάνω απ όλα είναι ο Ολυμπιακός.

Βέβαια μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου, υπάρχουν τρια δύσκολα παιχνίδια που πρέπει να κερδηθούν πάση θυσία. Με την ΑΕΚ στο ακατάλληλο και επικίνδυνο γήπεδο του Μίλωνα, με τον Παναθηναικό στο Ρέντη και με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη. Αν ο Ολυμπιακός γνωρίσει μια ήττα τα πράγματα θα είναι επιβαρυντικά για το ρόστερ, αν όμως φτάσει και στις δυο ήττες, τότε θα αλλάξουν και οι … καρέκλες στο Ρέντη. Δεν θα  
μείνει τίποτα όρθιο…

Το ταξίδι στην Ευρώπη εξάλλου δεν σταματάει στο Μαασέικ, αφού ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει και την τελευταία πιθανότητα πρόκρισης (αν η Νόλικο χάσει στην Οστράβα), διαφορετικά θα κυνηγήσει τη διάκριση στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας, όπου πάνε ο χειρότερος  δεύτερος και οι τρεις καλύτεροι τρίτοι απευθείας στην οκτάδα. Και με μια καλή κλήρωση θα φτάσει στο φαιναλ φορ της διοργάνωσης.

 
ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
 

 

4 σχόλια

  • Comment Link pamvo fan Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 21:54 posted by pamvo fan

    ορθη επαναληψη.
    ρε συ βολλεακια ,εχεις δικιο για τον μεγαλο ηρακλη,τον μεγαλο π.α.ο.
    αλλα τι να κανουμε στην ελλαδα επικρατει η αφερργυοτητα η λαμογια κ.λ.π.δεν φταιει η στρος η αλεξανδρουπολη το βραχατι το αιγινιο η πατρα η λαμια που ειναι στην α.1 αλλα πανω απο ολα θα επρεπε να σε ευχαριστει οτι ειναι υγιεις καθως στηριζονται στην τοπικη κοινωνια.
    πηγα στο παιχνιδι ολυμπιακος - παμβοχαικος στου ρεντη και ηταν 60 μετρημενοι φιλαθλοι του ολυμπιακου και 20 του παμβοχαικου.
    που παει ο γαυρος με αυτο τον κοσμο δλδ.
    θα πρεπε να εισαι ευχαριστημενος που υπαρχει το βολλευ και ανθιζει στην επαρχια, και δινει το παρον η επαρχια στην α ,1 .

    αν θυμαμαι καλα οι καλες ομαδες του ιταλικου βολλευ δεν ειναι απο την ρωμη - μιλανο.
    κατα αντιστοιχια αθηνας - θεσσ/κης

  • Comment Link dennis Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 11:06 posted by dennis

    Τα είχες γράψει με άλλο όνομα οπότε δεν πιάνεται.

  • Comment Link volleyakias Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 10:14 posted by volleyakias

    εγώ σας τα έχω ξαναγράψει.Με κορεσμένους, πολυτραυματισμένους και επαναπαυμένους αθλητές δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Επίσης η έλλειψη ανταγωνισμού ήταν σίγουρο ότι θα τραβήξει προς τα κάτω τον οσφπ. Καλοί οι φοίνικες και οι αλεξανδρούπολες όμως ο ανταγωνισμός για να είναι υψηλού επιπέδου θα έπρεπε να είναι με τους Ηρακλή και παο.Με υποβιβασμένο και διαλυμένο Ηρακλή και ανύπαρκτο και έτοιμο για φούντο παο δεν υπάρχει μέλλον για το άθλημα. Κακα τα ψέματα. Κε Ταρνατώρε έκανες τα πάντα για να διαλύσεις τον Ηρακλή. Κακό στην ομάδα σου έκανες.Ακόμα κι αν πάρεις κάποιον τίτλο είναι τίτλος χωρίς αντίκρυσμα αφού θα είναι απέναντι σε χαμηλού επιπέδου ομάδες σε ένα χαμηλότατου επιπέδου πρωτάθλημα. Βρήκες κι έκανες. Με Μπερμπερογλοτσιργογιάννηδες και οπαδούς άσχετους στον Ηρακλή και ανύπαρκτους στον παο έκανες πάρτυ. Δεν ξέρω για τον παο όμως το πάρτυ τελειώνει το Μαϊο. Από την επόμενη χρονιά ο Ηρακλής τουλάχιστον θα επιστρέψει δυνατός έτοιμος για νέες επιτυχίες.Και φυσικά χωρίς όλους αυτούς τους αστείους που λένε ότι τον διοικούν και χωρίς προβλήματα ΑΦΜ και παρακαλετά για οίκτο.Νέος, καθαρός, δυνατός.GAME OVER για πολλούς έξω αλλά και μέσα στον Ηρακλή.

  • Comment Link Rtw Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 19:46 posted by Rtw

    Κυριε Κουντουρη,κανε κατι.Με Αρειανους και σια,δεν μπορει να παει μπροστα ο ΘΡΥΛΟΣ.Αλλαγες χρειαζονται ασχετως αποτελεσματων,εντος και εκτος γηπεδου.