1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2013 18:28

Σε ... άδεια ο MVP Νίκος Αγγελόπουλος!

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της διοίκησης της Παναχαϊκής με τον πασαδόρο της ομάδας και MVP της 7ης αγωνιστικής Νίκο Αγγελόπουλο.

Ο αθλητής έχει εκφράσει παράπονο για την στάση της διοίκησης απέναντί του, ενώ ο μάνατζέρ του ρώτησε την διοίκηση εάν έχει σκοπό να τον πληρώσει καθώς είναι απλήρωτος εδώ και 5 μήνες. Μάλιστα ο μάνατζερ του αθλητή πρότεινε να του δώσουν την ελευθέρας του και να τους χαρίσει τα δεδουλευμένα. Η διοίκηση της Παναχαϊκής ενοχλήθηκε από την στάση του Νίκου Αγγελόπουλου και από την Τετάρτη έδωσε αναγκαστική άδεια. To ιδιαίτερο στην περίπτωση της πατρινής ομάδας είναι πως πρόεδρος του ΤΑΑ είναι και ο διαγώνιος της ομάδας Νίκος Ρουμελιώτης!

Ο Αγγελόπουλος την Τετάρτη πήγε στην προπόνηση και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Ολα δείχνουν πως μετά τον προπονητή Άρη Αγγελόπουλο θα οδηγηθεί στην έξοδο και ο υιός του Νίκος, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα γίνει με την προβλεπόμενη βράβευση του ως MVP της 7ης αγωνιστικής που με βάση την προκήρυξη θα πρέπει να γίνει στον επόμενο εντός έδρας αγώνα, δηλαδή, στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Αγυιά.

 

Νίκος Ρουμελιώτης: «Ζήτησε να φύγει ο Αγγελόπουλος»

Μαργαρίτης για Αγγελόπουλο: «Δεν αποχαιρέτησε ο Αγγελόπουλος»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.