1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-12-2013 21:19

Για την πρόκριση με Γιαμακίδη ο ΠΑΟΚ

Μετά από αρκετές ώρες ταξιδιού, η ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στην Κραγκούγιεβατς της Σερβίας στο πλαίσιο των υποχρεώσεων του για τα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Τετάρτη 4/12 και ώρα 20.00 την Σερβική Ραντνίτσκι για την φάση των «16» του CEV Cup, με τον επαναληπτικό να γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη (11/12) στο PAOK Sports Arena.

 

 

 

Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναχώρησε οδικώς την Τρίτη στις 8πμ το πρωί για το Κραγκούγιεβατς και έφθασε περίπου στις 18:00 στη Σερβική πόλη. Το βράδυ και πιο συγκεκριμένα στις 20:00 (την ώρα διεξαγωγής του αγώνα) οι ασπρόμαυροι θα έχουν την πρώτη τους γνωριμία με το γήπεδο στο οποίο θα φιλοξενηθεί ο αγώνας.

Η Ραντνίτσκι για τη φάση των «32» του CEV Cup ηττήθηκε μέσα στην Αυστρία από την Χίπο Τιρόλ με 3-2 αλλά επί σερβικού εδάφους κέρδισε την Αυστριακή ομάδα με 3-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Αντίστοιχα ο ΠΑΟΚ για να φθάσει στους  «16» κέρδισε 2 φορές με 3-0 εντός και 3-1 εκτός την Μλάντοστ Καστέλα από την Κροατία.  

Η Ραντνίτσκι δεν έχει ξένους στο ρόστερ της , αγωνίζεται με αμιγώς σερβική σύνθεση αλλά μέσα στην έδρα της εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατή.

Για τον αυριανό αγώνα με την Ραντνίτσκι ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας Αριστείδης Γιαμμακίδης , τόνισε: "Η Ραντνίτσκι είναι μια μαχητική ομάδα η οποία παίζει καλύτερα μέσα στην έδρα της. Όπως και όλες οι ομάδες έχει όμως και τα αδύνατα σημεία της. Και αυτό είναι η υποδοχή. Στόχος μας είναι με πίεση από τη γραμμή του σερβίς να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της στην υποδοχή για να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό".

Από την πλευρά του ο Σκοπιανός ακραίος του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Μίλκοφ τόνισε: "Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα γιατί παίζουμε με τους Σέρβους αύριο και μετά την Κυριακή με την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από τη Λαμία και να συγκεντρωθούμε στο ματς με τους Σέρβους. Θέλουμε τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Είδαμε την Ραντνίτσκι σε βίντεο , είναι μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα που μέσα στην έδρα της παίζει καλύτερα. Ωστόσο η νίκη εξαρτάται από τη δική μας απόδοση. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να επιστρέψουμε στις νίκες".

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.