1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-12-2013 21:11

Έτοιμος για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

O αήττητος φέτος Ολυμπιακος σε Έλλαδα και Ευρώποι, έχει μπροστά του τα... δύσκολα. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Cev Cup καθώς φιλοξενούν την Μπιέλσκο Μπιάλα στο Ρέντη την Τετάρτη στις 19:00

 Η ομάδα του Πειραιά, η οποία στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την γαλλική Παρί, θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στο συγκρότημα από την Πολωνία που με την σειρά του είχε αφήσει εκτός την γαλλική Μιλούζ. Ο Ολυμπιακός που θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στην Ευρώπη θα κοιτάξει στα μάτια την Μπιάλα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο εν όψει και της ρεβάνς της 12ης Δεκεμβρίου στην Πολωνία.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Γιάννης Νικολάκης μιλώντας για το ματς σημείωσε: «Σίγουρα παίζουμε με μια ομάδα από ένα πολύ ισχυρό πρωτάθλημα. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει πολωνικό βόλεϊ και σε επίπεδο συλλόγων και επίπεδο εθνικής ομάδας. Ο στόχος μας είναι να κοιτάξουμε στα μάτια αυτή την ομάδα και να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε με την Παρί που ήταν έκπληξη. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια από την αντίπαλο μας. Το κύριο στοιχείο είναι το μπλοκ. Είναι μια πανύψηλη ομάδα. Το κύριο μέλημα είναι να περιορίσουμε την Μπέιερ αλλά και την Χόρκα η οποία είναι βαρόμετρο και έχει αγωνιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έχουμε άγχος και θέλουμε να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια τον Ολυμπιακό και το ελληνικό βόλεϊ στην Ευρώπη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.