1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-12-2013 16:18

Παραιτήθηκε ο Λεώνης από τον ΠΑΟΚ!

Εικοσιδύο ημέρες άντεξε ο Αλέκος Λεώνης στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ και δεν μπήκε μέσα στο πούλμαν της ομάδας που αναχώρησε πριν από λίγο οδικώς για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Ραντνίσκι Κραγκούγιεβατς της Σερβίας. Προσωρινά Α΄προπονητής της ομάδας θα είναι ο Αριστείδης Γιαμμακίδης.

Πριν από λίγο το ΤΑΑ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Αλέκος Λεώνης την Δευτέρα αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για προσωπικούς λόγους. Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και εξετάζει μελλοντική πιθανή συνεργασία της μαζί του από άλλο πόστο. Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει προσωρινά ο δεύτερος προπονητής της ομάδας κ.Αριστείδης Γιαμμακίδης».

Τεχνικός διευθυντής;

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποχώρηση του Λεώνη συνδέεται με τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε από δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ ύστερα από τον αγώνα με τη Λαμία και βρίσκεται σε επαφή με την διοίκηση του δικεφάλου για την περίπτωση που αναλάβει τεχνικός διευθυντής.

3 σχόλια

  • Comment Link san7das Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 22:52 posted by san7das

    Μηπως δεν τα έβρισκε και αυτος με τον πρόεδρο οπως ακούστηκε οτι γινοταν και με τον κσζαζη και αναγκάστηκε να ακολυθησει ο δεύτερος τον πρώτο?

  • Comment Link Rossonero Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 12:50 posted by Rossonero

    καλή δικαιολογία ...απο πότε ενας προπόνητής(ή παίχτης ή παράγοντας κτλ) δεν μπορεί να δέχεται κριτική???απλά ο συγκεκριμένος έψαχνε αφορμή για να φύγει...μην ξεχνάμε οτι στα δύσκολα ήταν ο πρώτος που πηδούσε απ το πλοίο!! Πέρασαν οι καιροί που είχε παικταράδες στην ομάδα του και αυτός ήταν απλά διακοσμητικός.Με μέτρια ομάδα θέλαμε να δούμε τι θα έκανε αλλά φάνηκε για άλλη μία φορά οτι δεν αντέχει τέτοιου είδους πίεση. Ποιός ξέρει , μπορεί να μην θέλει να χαλάσει το όνομα του, ή είναι πολύ εγωιστής για να δεχθεί την ήττα. Η αλήθεια είναι οτι όπως με τον ΠΑΟ έτσι και με τον ΠΑΟΚ με την πρώτη ευκαιρία την έκανε...

  • Comment Link misteras Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 16:19 posted by misteras

    ωραίο αυτο.Δέχθηκε κριτική από δύο ναι καλά ακούσατε δύο οπαδούς του παοκ. Τωρα εδώ τι να πει κανείς. Από τους δέκα οπαδούς που ηταν στο γήπεδο οι δυο του έκαναν κριτική δηλαδή το 20% του κόσμου.Οντως μεγάλο ποσοστό. Ο κος Λεώνης καλό θα ήταν να ξέρουν εκεί στο παοκ ότι είναι ευθικτος και τα κάνει αυτά και καλά κάνει βέβαια. Τα ίδια δεν έκανε και στον Ηρακλή την τελευταία φορά που ο εκτελών εντολές μπιφτεκοπαντσέτας τον έκραζε σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι; Τώρα αν είναι τοσο εύθικτος ή αν ψάχνει αφορμή είναι άλλο θέμα. Αυτο που με εκπλήσει είναι ότι υπάρχουν δυο , ναι δύο οπαδοί του παοκ που ξέρουν βολει και κάνουν και κριτική.Επεσα από τα συννεφα. Πάντως οι καιροί για πρίγκηπες είναι πια πολύ δύσκολοι.Οι εποχές του μεγάλου Ηρακλή των τίτλων ,της ευρώπης και της γκλαμουριάς πέρασαν.Τωρα μόνο φτώχεια ,γκρίνια και μιζέρια στο βόλει της πόλης αλλά και της χώρας.Ας είναι καλά οι άσχετοι διοικούντες του Ηρακλή, κάτι λεσχίτες και κάτι κακεκτυπα παραγοντων που τον διαλυσαν. Τωρα λέει θα κάνουν και επιτροπές να σώσουν την περιουσία του. Κύριοι, κλάφτε την περιουσία.Αυτοί πήραν νταμπλούχα ομάδα, την υποβιβασαν και την διάλυσαν.Ακου περιουσία, ναταν κι άλλη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.