1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-11-2013 15:02

Ντεμπούτο Φίνου και... επιστροφή Ρουμελιώτη

Σε έναν αγώνα... επιβίωσης ο Άρης θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή για την 8η αγωνιστική της Volleyleague. Ένας αγώνας διαφορετικός και για τις δύο πλευρές. Από τη μία είναι το ντεμπούτο του στον πάγκο του κιτρίνων, ενώ ο Νίκος Ρουμελιώτης επιστρέφει μετά από χρόνια στην έδρα του Άρη.

Ο αρχηγός της Παναχαϊκής φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης από το 2009 έως τον Ιανουάριο του 2011 και από τότε επιστρέφει για πρώτη φορά στην έδρα της παλιάς του ομάδας καθώς στο μεταξύ μεσολάβησε η θητεία του στη Μόντσα ενώ πέρυσι η Παναχαϊκή ήταν στην Α2.

Στον Άρη θα κάνει ντεμπούτο ο Σπύρος Φίνος με συνεργάτη τον Γιάννη Πόραβο καθώς ο Αντώνης Παπαδόπουλος πολύ πριν δεχτεί την πρόταση συνεργασίας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε προγραμματίσει επαγγελματικό ταξίδι στην Αγγλία. Αν και η εβδομάδα πέρασε με πολλές δυσκολίες ο Φίνος έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Το απόγευμα της Παρασκευής θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Παναχαϊκής. Η νίκη επί του Ολυμπιακού έφερε χαμόγελα και ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ ο Ραντούνοβιτς για δύο ημέρες πέρασε περιπέτεια με γαστρεντερίτιδα, αλλά την Παρασκευή θα κάνει προπόνηση και θα ταξιδέψει κανονικά.

 
Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14
(8η αγωνιστική)
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013
Μίκρας 20.00: ΑΣ Άρης - Παναχαϊκή
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Δρανίτσας, Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Κυριακίδου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.