1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2013 21:20

Κουντούρης: "Όχι άλλα περίεργα αποτελέσματα"

Στο γυμναστήριο "Μελινα Μερκούρη" βρέθηκε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, προκειμένου

να μιλήσει σε σκληρη γλώσσα σε παίκτες και προπονητή για τις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.

"Μπορώ να καταλάβω πως μια υποδεέστερη ομάδα μπορεί να κερδίσει μια μεγάλη μια φορά. Η ομάδα όμως μας έχει προβληματίσει έντονα,  αφού έχει κάνει αρκετές ήττες από μικρότερες ομάδες. Η διοίκηση δεν θα ανεχτεί άλλα περίεργα αποτελέσματα. Είστε έμπειροι αθλητές που ξέρετε πως θα διαχειριστείτε όλα τα παιχνίδια και δεν δικαιολογούνται αυτές οι ήττες και οι εμφανίσεις. Ελπίζω από εδώ και πέρα να δείξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο και να προχωρήσει η ομάδα"

Ακόμη προσθέσε πως ο βασικός χορηγός της ομάδας έχει εκφράσει την δυσφορία του για τις ήττες και την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών.

3 σχόλια

  • Comment Link osfp Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 18:51 posted by osfp

    ΠΡΟΕΔΡΕ,το περσυνο ΠΑΟΚ- ΟΣΦΠ,ποσα εδινε στο στοιχημα...Ηταν περιεργο η οχι..

  • Comment Link dennis Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 18:32 posted by dennis

    γραφικόςςςςς

  • Comment Link OLD WOMAN FOR EVER Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 08:00 posted by OLD WOMAN FOR EVER

    περίεργα αποτελέσματα θα ήταν αν πήγαινε η ομάδα από νίκη σε νίκη. Τώρα που χάνει και γενικά είναι αυτή που είναι φαίνεται απολύτως φυσιολογικό. Πιο παράξενο πράγμα από μια ομάδα με κορεσμένους, συνταξιούχους και πολυτραυματισμένους που κερδίζει δεν υπάρχει. Ε βέβαια δεν ξέρατε ότι ελλείψη Ηρακλή και παο θα ακολυθήσετε την κατιούσα; Νομίζατε θα κάνατε περίπατο; Τρεχατε τωρα με σύρους και εθνικούς να αποδείξετε ότι αξίζετε κάτι.Κι αυτό όσο σας παίρνει γιατί ο Ηρακλής ξαναέρχεται.Οχι με αυτούς τους αστείους που το διοικούν τώρα και τους βλέπετε και γελάτε.Με τους άλλους.......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.