1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-11-2013 17:45

Γκάλιτς και με τη... βούλα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Γκάλιτς, ο οποίος αποτέλει το... δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς το βόλεϊ και θα πάρει τη θέση του Ζακ Πενόλιο που αποχωρεί. Μάλιστα ο Ερασιτέχνης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΑΕ για τη βοήθειά του, καθώς θα καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του Κροάτη. 
Ο Γκάλιτς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι με τη Νίκη στο Αιγίνιο το προσεχές Σάββατο για την 8η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Παναθηναϊκού στην επαγγελματική κατηγορία του βόλεϊ. Βεβαίως πρώτη... γεύση θα πάρει ο Λάιος από τον παίκτη απόψε (Τετάρτη) στο φιλικό με την ΑΕΚ

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Κροάτη, Ντάνιελ Γκάλιτς (Danijel Galic). Ο γεννημένος στις 14/4/1987 ακραίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι μέχρι το τέλος της σεζόν και θα αντικαταστήσει τον Ζάκαρι Πενόλιο. Ο Γκάλιτς έχει αγωνιστεί στην Κάζμα (Κουβέιτ 2012-13), την Αγιέλο Κοριλιάνο (Ιταλία 2011-12), Κούνεο (Ιταλία 2010-11), Μπλάντοστ Ζάγκρεμπ (2003-2010). 
 
Λύση συνεργασίας με Πενόλιο
 
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον Αμερικανό ακραίο, Ζακ Πενόλιο και τον ευχαριστεί για τις προσπάθειες που κατέλαβε με την ομάδα αλλά και για την άψογη συμπεριφορά του προς το Σύλλογο». 
 

1 σχόλιο

  • Comment Link ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 17:30 posted by ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΝΤΑΝΙΕΛ !!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.