1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2013 14:15

Κράβαρικ τέλος!

Παρότι ο πρόεδρος του Άρη Θωμάς Γιώτας είχε στηρίξει πριν από λίγες ημέρες τον Αντρέι Κράβαρικ, πριν από λίγο ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του, εξαιτίας και την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αφού του χρεώνουν και καθυστερημένη αντίδραση στο ται μπρεικ, όπου πήρε ταιμ αουτ στο 12-11, κι ενώ ο Νικηφορίδης πήγε στο σερβίς στο 12-9 και έφυγε στο 12-14!
Η ανακοίνωση
«Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για την άσχημη πορεία της ομάδας.
Πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής, προπονητές, παίκτες. Είχα δηλώσει ότι αν η ομάδα δεν αλλάξει σύντομα αγωνιστική συμπεριφορά, την οποία θα μετατρέψει σε θετικά αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, για λόγους ψυχολογίας και ανασυγκρότησης, θεωρήσαμε από κοινού και αποφασίσαμε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντρέι Κράβαρικ και το βοηθό του Μιχάλη Κυριακού. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Αντρέι, εκτός από μεγάλος παίκτης, θα γίνει στο μέλλον και μεγάλος προπονητής».

2 σχόλια

  • Comment Link volleyakias Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 16:52 posted by volleyakias

    μάγος ήμουν; Φαινόταν το πράμα.

  • Comment Link ΕΠΕΣΘΙΤΗΣ Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 11:44 posted by ΕΠΕΣΘΙΤΗΣ

    αγαπητέ κε Κράβαρικ το είχα γράψει από την πρώτη στιγμή που πήγες σε αυτήν την απίθανη ομάδα ότι θα έχεις αυτήν την κατάληξη αν κάτι δεν πάει καλά. Δεν υπήρχε περίπτωση να σε σεβαστούν οι άνθρωποι αυτής της ομάδας όπως βέβαια έκαναν οι άνθρωποι του Ηρακλή.Και δεν εννοώ τους τύπους που παριστάνουν τους παράγοντες του Ηρακλή, κάτι Τσιργογιάννηδες και κάτι διαχειριστές κυλικείων με τα κολληταρια τους.Ούτε αυτοί σε σεβάστηκαν αφού σε χαρακτήρισαν αβίαστα προδότη επειδή πήγες σε άλλη ομάδα.Μιλάω για άλλους ανθρώπους. Δυστυχώς αυτό ήταν αναμενόμενο και τώρα το μόνο που θα θυμούνται οι εχθροί σου στον Ηρακλή είναι εκείνες οι αχρείαστες και ολίγον ανόητες δηλώσεις περί του "τι να φάω, να φάω ηθική;" Τώρα αγαπητέ κε Κράβαρικ φαντάζομαι να κατάλαβες πόσο άστοχες ήταν εκείνες οι δηλώσεις.Το καλύτερο θα ήταν να μην πεις τίποτα και να αφηνες τους τύπυς εντός και πέριξ του Κατσανείου να σκούζουν.Ομως είπες τις πατάτες αυτες και έδωσες δικαίωμα στους καταστροφείς του Ηρακλή να μιλούν.Ποιοι; Αυτοί που δε σε πλήρωσαν σεντ για ένα ολόκληρο χρόνο, που σε άφησαν να παίζεις με ένα ξένο και απλήρωτη την ομάδα,που σκέφτηκαν να αποσύρουν την ομάδα από το πρωτάθλημα και που σε ανάγκαζαν να παίζεις με ταξίδι αυθημερό, άσε που ακόμα και σε μακρινά ταξίδια (Σύροσ) δεν σε ενημέρωναν αν θα πας ή θα χασεις το παιχνίδι στα χαρτιά. Όμως άφησες τους απίθανους του Κατσανείου και πήγες στους πιο απίθανους. Μα είναι δυνατόν να μπορέσεις να επιβιώσεις σε ομάδα με έφορο άνθρωπο που έλυνε και έδενε στο Κατσάνειο για χρόνια παριστάνοντας τον άνθρωπο που φέρνει χορηγίες; Αυτόν που αν και αρειανός ήταν ασφαλισμένος ως εργαζόμενος στον ΓΣ Ηρακλή; Τον κολλητό κατά καιρούς του Μπερμπέρογλου, του διαχειριστή του κυλικείου που το παίζει έφορος κι αυτός και των άλλων θαμώνων του γνωστού αναψυκτηρίου που αυτοχαρακτηρίζεται καφέ ουζερί;Αυτόν που έφερε τους φοβερούς Βούλγαρους να χτίσουν γήπεδο στον Ηρακλή; Αυτόν που ήθελε να διώξει το Δρίκο από την ομάδα που πήρε το ντάμπλ;Τι μέλλον μπορούσε να έχει η συνεργασία σου με αυτόν; ΚΑΜΙΑ.Δηλαδή τώρα ο Χαριτωνίδης θα εμμείνει στην άποψή του να σταματήσει το βόλει ή θα συνεχίσει; Τώρα με άλλο προπονητή άλλαξαν τα σχεδιά του ή όχι;Α και να μην ξεχνάμε ότι ότι ο αθλητής Χαριτωνίδης που δήλωσε ότι σκέφτεται λέει να σταματήσει το βόλει είναι ο γιος του κου Χαριτωνίδη του προπονητή που τυχαίνει να είναι και τεχνικός διευθυντής στην ομάδα του Αρη και πολύ φίλος βέβαια του κου εφόρου που ήταν πριν στον Ηρακλή και από φέτος στον Αρη. Τελικά, χωριό η Θεσσαλονίκη.Ολοι γνωριζόμαστε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.