1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2013 18:21

Οργή για Νίκο Ρουμελιώτη!

Mπορεί οι παίκτες του Ολυμπιακού να μην αρθρώσαν κουβέντα για την ήττα από την Παναχαική, είναι όμως εξοργισμένοι από τη συμπεριφορά του Νίκου Ρουμελιώτη,
και ιδιαίτερα του πρώην συμπαίκτη τους στην Εθνική και τον Ολυμπιακό, Νίκο Ρουμελιώτη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Νίκος Ρουμελιώτης έκανε συνεχώς άσεμνες χειρονομίες μετά από κάθε κερδισμένο πόντο συνοδευόμενες από βρισιές και την έκφραση "ρούφα".

Ο διαιτητής Βουδούρης δεν έκανε την παραμικρή παρατήρηση στον αρχηγό της Παναχαικής, αλλά όταν αντέδρασε ο Καλντέιρα στην άσεμνη και υβριστική συμπεριφορά του, έβγαλε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού.

Αντιθέτως με την συμπεριφορά του Νίκου Ρουμελιώτη, δεν έχουν κανένα παράπονο από τους πρώην συμπαίκτες τους, Μένιο Ρουμελιώτη, Αγγελόπουλο, Λιβαθηνό.
Θυμήθηκαν μάλιστα και την υβριστική συμπεριφορά του Νίκου Ρουμελιώτη σε ματς ΕΑΠατρών-Ολυμπιακό, στον κορυφαίο παίκτη του αιώνα  Λορέντσο Μπερνάρντι...

7 σχόλια

  • Comment Link dimitra Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 09:29 posted by dimitra

    aparadektos os sinithos!!milise o nikolakis gia ton terastio bernardi tote....xaxaxaxa.

  • Comment Link seven Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 09:08 posted by seven

    Αυτος ο υπερ αθλητης...ακομα και σε φιλικα τα ιδια κανει και απορω αν θα σοβαρευτει ποτε η θα του μεινει η ρετσινια του 'γραφικου'!!!

  • Comment Link alex1 Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 03:26 posted by alex1

    Ο φίλος Πγε 3 - οσφπ 2 !!!!!!! δεν φαίνεται να εξετάζει το γεγονός ΑΝ ο Ρουμελιώτης είχε αυτή τη συμπεριφορά, παρά πετάει τη μπάλα στην εξέδρα. Ούτε καν σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα...

  • Comment Link Πγε 3 - οσφπ 2 !!!!!!! Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 20:59 posted by Πγε 3 - οσφπ 2 !!!!!!!

    Παροιμία σοφή που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του ντρεμπλουχου ολυμπιακού ..... Της στραβης της ..... Της φταίνε οι τρίχες !!! Τρίζουν καρέκλες εκεί στου ρεντη , και άρχισαν να ψάχνουν άλλοθι ... Ας σοβαρευτούμε κύριοι και πάρτε κανά ξένο της προκοπής γιατι σας βλέπω εκτός τετραδας!!!!

  • Comment Link Πγε 3 - οσφπ 2 !!!!!!! Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 20:29 posted by Πγε 3 - οσφπ 2 !!!!!!!

    Γιατί Νίκο πήρες 25 πόντους ?γιατί πανυγηριζες σε κάθε ποντο ? γιατι ξεσηκωνες το κοινό σε κάθε πόντο ? γιατι πήρες 3 ασσους στο ται μπρεικ στον καλντειρα ;γιατι σε όλο το παιχνίδι τον έκανες γιο γιο ;γιατι τον εκνευρισες και ο Ολυμπιακός έκανε την Τρίτη εκτός έδρα ήττα του έχοντας το μεγαλύτερο μπατζετ της κατηγορίας ;γιατι χαλας την πιάτσα ; Γιατι παίζεις παθιασμενα και τιμας την φανέλα της παναχαικης ; Γιατι δεν ανοίξες τα πόδια στον ντρεμπλουχο ; Γιατι δεν εσκυψες το κεφάλι στον δαφνοστεφανομενο έφηβο; Γιατι ταραζεις τα ήσυχα νερά του ελληνικού βολλευ; Γιατι υψωνεις ανάστημα και κανείς φασαρία στο καλοστημένο θέατρο του ελληνικού βολλευ !! Γιατι δίνεις δικαιώματα στην εκλησιαστικη ατμόσφαιρα των περισσότερων γηπέδων αφού ειναι άδεια ( τους βολεύει)γιατι γεμιζεις το γήπεδο της Πάτρας και ενοχλούνται τα παπαδοπαιδια και τα κολεγιοπαιδα του χώρου;;; Ειναι ντροπή σου που ξεφτιλισες γέρος άνθρωπος έναν ολόκληρο σύλλογο και δημιουργεις ρήγματα στο κατα τα αλλά τέλειο οικοδόμημα που λέγεται ελληνικό βολλευ !!!! Ντροπή σου !!! Απαράδεκτος !!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.