1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2013 20:20

Γιάννης Φάκας: «Ο Δελιπρίμης θα είναι το παιδί μας και πάντα πρωταθλητής»

Ο προπονητής του Οδυσσέα Αμαρουσίου Γιάννης Φάκας μίλησε στο volleynews.gr για τη δύσκολη εβδομάδα που έζησε ο ίδιος και οι παίκτες του μετά την απώλεια του πατέρα του βολεϊμπολίστα της ομάδας Νίκου Δελιπρίμη αλλά και για τη νίκη επί του ΣΦΠ Χανίων με 3-2 σετ στο μεγάλο ντέρμπι του Α΄ομίλου για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών.
«Ήταν από τις πιο δύσκολες και φορτισμένες ημέρες στη ζωή μου. Ο Νίκος μέσα σε δύο χρόνια έχασε δύο δικά του πρόσωπα. Μας έχει συγκλονίσει όλους ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή. Μόλις μάθαμε για το θάνατο του πατέρα του πάθαμε όλοι σοκ. Τρέξαμε αυθόρμητα στο νοσοκομείο, είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα του. Η ομάδα έδειξε τη δύναμη της. Ο Νίκος είναι το παιδί μας και για μας μαζί με τον αδελφό του τον Μανώλη που είναι και συμπαίκτης του υιού μου στο εφηβικό του Ολυμπιακού. Για μας θα είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές. Τα παιδιά διδάσκουν ήθος. Είναι παράδειγμα ζωής για όλους μας. Μόλις τελείωσε ο αγώνα με τα Χανιά έτρεξε στην εξέδρα να αγκαλιάσει τη μητέρα του. Δακρύσαμε όλοι. Όλος ο κόσμος χειροκροτούσε. Τόσο έντονες στιγμές μόνο ο αθλητισμός μπορεί να σου χαρίσει και μόνο ο αθλητισμός μπορεί να απαλύνει τόσο μεγάλες πληγές.  Κλαίμε εδώ και μέρες για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στο Νίκο, το Μανώλη και την κυρία Βάσω. Θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν. Μου έκανε εντύπωση που ο Νίκος παρά την περιπέτεια του ήταν συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του. Μετά από όλα αυτά που έχουμε ζήσει οι αγώνες και τα ντέρμπι έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Μπορεί και να χάναμε από τα Χανιά. Δεν έχει σημασία. Η μεγαλύτερη νίκη που πετύχαμε είναι να βγούμε δυνατοί και ενωμένοι σαν οικογένεια και αυτό θα πρέπει να κάνουμε γενικά σαν κοινότητα του βόλεϊ και σαν κοινωνία», είπε ο Γιάννης Φάκας.
 
 
Αποτελέσματα, Βαθμολογία, Πρόγραμμα: ΕΔΩ

1 σχόλιο

  • Comment Link Λευτερης Αθανασιου Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 12:32 posted by Λευτερης Αθανασιου

    Μεσα στην καταχνια που ζουμε και που εχει πνιξει οτι πιο ομορφο ονειρο υπαρχει στην ζωη μας το δικαιωμα να αθλουμαστε και να διεκδικουμε ,υπαρχουν ανθρωποι σαν τον κοουτς Γιαννη Φακα που αποτελουν λαμπαδα ελπιδας για ολους μας.
    nιωθω υποχρεωμενος και συγκινημενος που σαν μελος του Α.Ο ΟΔΥΣΣΕΑ μεσα απο την πλευρα της διοικησης ειμαστε τυχεροι που ειναι μαζι μας , γιατι εκτος απο προπονητης ειναι και πατερας των παικτων . Με τιμη και σεβασμο στην ομαδα που εχει φτιαξει ,στην ομαδα που ολοι τους ειναι πρωτα ανθρωποι!!!!! και μετα παικτες!!!!!!.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.