1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-11-2013 16:11

ΟΠΕΡ: «Ζήσαμε το όνειρό μας, αλλά δεν είχαμε στήριξη»

Η διοίκηση του ΟΠΕΡ, με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε για την απόφασή της να μην ταξιδέψει η γυναικεία ομάδα στη Νορβηγία για τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στην Στοντ για το Challenge Cup. Υποστηρίζει ότι αν και περίμενε στήριξη από την τοπική κοινωνία, αυτή δεν ήρθε και εύχεται καλή επιτυχία στους υπόλοιπους συλλόγους της πόλης.
Η επιστολή του ΟΠ Ρεθύμνου:
 
«Ένα ερώτημα απασχόλησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας από το περασμένο Μάιο που κατορθώσαμε να κατακτήσουμε την τέταρτη θέση που οδηγούσε αυτόματα την ομάδα μας σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που πρώτη φορά κατόρθωσε ομάδα volley της νησιωτικής Ελλάδας. Κάτι που για το Ρέθυμνο είναι πρωτόγνωρο αφού καμιά ομάδα του τόπου μας μέχρι σήμερα σε κανένα άθλημα δεν είχε τέτοια διάκριση.

«ΘΕΛΕΙ το Ρέθυμνο την ΔΙΑΚΡΙΣΗ αυτή; »
 
Αυτό το αφήσαμε να το απαντήσει ο χρόνος. Σε ότι αφορά την ομάδα εργαστήκαμε σκληρά ώστε να κτιστεί μια ομάδα που να μπορεί να εκπροσωπήσει το Κρητικό volley στην Ελλάδα αλλά και στην διοργάνωση CEV 2013 Challenge Cup .

Προχωρήσαμε σε τρεις μεταγραφές ξένων παικτριών, διατηρήσαμε όλες τις παίκτριες από το περυσινό roster που ήθελαν να μείνουν στην ομάδα μας και εμπλουτίσαμε την ομάδα μας με παίκτριες και ταλέντα της Κρήτης που ήθελαν να διακριθούν με την ομάδα μας.
Έτσι φτιάξαμε ένα roster 20 παικτριών, κάτι ασυνήθιστο για ομάδα στα Ελληνικά δεδομένα.

Αναδείξαμε το τελευταίο διάστημα και μετά την κλήρωση με την Νορβηγική STOD  το γεγονός, τα οφέλη της έμμεσης προβολής του Ρεθύμνου και της Κρήτης αυτή την εβδομάδα στη Νορβηγία και σε περίπτωση επιτυχίας σε μερικές μέρες στο Παρίσι.

Καλέσαμε τους Ρεθεμνιώτες στους αγώνες, καλέσαμε αρχές και φορείς να δουν την προσπάθεια αυτή και να την ενισχύσουν.

Παρ’ όλο που αγωνιστικά ανταπεξήλθαμε κερδίζοντας (3-2) μια ομάδα με πολυεθνικό roster αλλά και πολύχρονη εμπειρία σε Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αλλά πέρα των πιστών φίλων του volley της οικογένειας του Ο.ΠΕ.Ρ. (διοίκησης, εθελοντές, ακαδημίες, αθλητές) ενισχυθήκαμε ΜΟΝΟ με την παρουσία αυτών που στοχεύουν ψηλά στον αθλητισμό (διοίκηση, παίκτες και προπονητές της Επισκοπής, παίκτες και προπονητές του ΑΓΟΡ και φίλων του volley από την υπόλοιπη Κρήτη, μέχρι εκεί…)

Μετά και πριν τον αγώνα λάβαμε τηλεφωνήματα φίλων από όλη την Ελλάδα για καλή επιτυχία στο ταξίδι αυτό και τους ευχαριστούμε.

Το ερώτημα άλλαξε :

«Θέλει το Ρέθυμνο και μπορεί να στηρίξει αυτή την προσπάθεια;;;»

Απαντήθηκε και στους πιο δύσπιστους στον αγώνα του Σαββάτου, δεν υπήρξε η προσέλευση για να τιμήσουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια.
 
Η προσπάθεια του Ρεθύμνου, η προβολή της ξενοδοχειακής και τουριστικής υποδομής της πόλης μας και του τόπου μας δεν αφορά μόνο εμάς, εμείς θέλαμε να συμβάλουμε αλλά δεν υπήρξε τοπικά καμία ενίσχυση, καμία βοήθεια, κανένας υπαινιγμός από κανένα, έστω ηθικός!!!

Γι’ αυτό αποφασίσαμε να ΜΗΝ ταξιδέψουμε στο άλλο άκρο της Ευρώπης αύριο αφού όπως διαπιστώσαμε δεν αφορά….το υπόλοιπο Ρέθυμνο.
 
Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με την ομάδα μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και στους Άνδρες στην Α2 κάθε βδομάδα, θα «ταξιδεύουμε το Ρέθυμνο» σε όλη την Ελλάδα αλλά και παράλληλα θα φιλοξενούμε κάθε Σαββατοκύριακο και από μια ομάδα στην πόλη μας και ασφαλώς δεν διασκεδάζουν , δεν μένουν, δεν τρώνε και δεν ψωνίζουν από τις δικές μας επιχειρήσεις.

Εμείς το όνειρό μας το ζήσαμε, γευτήκαμε την χαρά της ΝΙΚΗΣ, δώσαμε χαρά στους πιστούς μας φίλους.
 
Τα παιδιά των ακαδημιών μας ενίσχυσαν την προσπάθεια των παικτριών μας σε όλο τον αγώνα, πανηγυρίζοντας την νίκη τους στο τέλος.
Πιστοί κάθε Σάββατο ή Κυριακή στο Κλειστό, στο ραντεβού μας με τις ομάδες μας Γυναικών και Ανδρών θα τα λέμε.
 
Ευχόμαστε σε όλους τους Συλλόγους του Ρεθύμνου που δραστηριοποιούνται σε ομαδικά αθλήματα και προσπαθούν και στοχεύουν ψηλά να υλοποιήσουν τους στόχους τους και να ευχηθούμε από καρδιάς να τους αντιμετωπίσουν όταν έρθει η σειρά τους ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ».   

9 σχόλια

  • Comment Link trelos lyratzis Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 19:01 posted by trelos lyratzis

    Προσπαθήστε το μόνοι σας!Μπορείτε!Προλαβαίνετε!

  • Comment Link Απίστευτο κι όμως Ελληνικό Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 16:36 posted by Απίστευτο κι όμως Ελληνικό

    Ο πρόεδρος του ΟΠΕΡ κρατάει ακόμα τη θέση του στην ΕΟΠΕ και εκπροσωπεί τα Ελληνικό Βόλλεϋ;

  • Comment Link alex1 Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 03:29 posted by alex1

    "Φοβερό" επιχείρημα ο Μάκης Μ. μας έβαλε στη θέση μας όλους. Να δω πότε θα παραιτηθεί κανένας άνθρωπος σε αυτή τη χώρα, αλλά η λέξη "ευθιξία" παραμένει άγνωστη και ανεξερεύνητη!

  • Comment Link μπάτζετ Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 20:41 posted by μπάτζετ

    10+1 εισιτήρια κοστίζουν 5000.
    Να βάλουμε και 80 το άτομο διαμονή, πιεσμένη και για μια βραδιά, πάμε στα 5880.
    λαμπ σαμ από ένα 100άρι, πάμε στα 6980, πες 7000. Θα πληρώσουν τριπλό πρόστιμο + εξευτελισμός + αποκλεισμός. Ποιον δουλεύουνε;

  • Comment Link rethymno reeeeeeee Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 16:14 posted by rethymno reeeeeeee

    Η πιο αστεία και γραφική δικαιολογία που εχει ειπωθεί.Και αυτά που μας ειπες οτι εχουν αγοραστεί τα εισητήρια, ποιος τα πληρώνει? Και το πρόστιμο που θα μας βάλουν, ποιος το πληρώνει? Μηπως θα κρατηθούν απο τους μισθούς?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.